aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Χωρίς μεγάλα λόγια

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από τότε που η ΕΘΑ μπήκε σφήνα στους «μεγάλους» της κυπριακής καλαθόσφαιρας με τις κατακτήσεις τίτλων για κάποια συνεχόμενα χρόνια, δεν λένε μεγάλα λόγια στην ομάδα της Έγκωμης πριν από την έναρξη κάθε νέας σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και για τη νέα καλαθοσφαιρική περίοδο. Σε μία δύσκολη εποχή για το σωματείο της Έγκωμης όσον αφορά στο οικονομικό μέρος, υπάρχει μία κρυφή αισιοδοξία πως οι κιτρινόμαυροι θα είναι ανταγωνιστικοί στη νέα σεζόν, κάτι που άφησε να νοηθεί και μέσα από δηλώσεις του ο νέος τεχνικός της ΕΘΑ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Από εκεί και πέρα, στην Έγκωμη διαπιστώνεται έντονη κινητικότητα γύρω από τις προσπάθειες ενίσχυσης. Το ντόπιο υλικό έχει ισχυροποιηθεί με τις αποκτήσεις των Πηλαβά και Λοϊζίδη (αμφότεροι διεθνείς), ενώ έπονται κινήσεις και από την αγορά του εξωτερικού. Όπως αναφέραμε και πρόσφατα, θα αποκτηθούν πέντε ξένοι (όσους δικαιούται να έχει στο πρωτάθλημα η κάθε ομάδα), ένας για κάθε θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ