aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: Άλλο πάλι και τούτο…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μαζί με τον Απόλλωνα (τον οποίο υποδέχεται στην ερχόμενη αγωνιστική) συναγωνίζονται στο πλέον χειρότερο σενάριο… Ποιος από τους δύο, αποτελεί τη δυσάρεστη έκπληξη της φετινής σεζόν στην κυπριακή καλαθόσφαιρα. Πριν από την έναρξη της σεζόν, γνωρίζαμε ότι ο προϋπολογισμός ήταν χαμηλός, όμως, βλέπαμε μια ομάδα να παλεύει σε όλα της τα παιχνίδια (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και να τη χαρακτηρίζουμε ως την πιο άτυχη.

Δεν φαίνεται όμως να αλλάζει η γενικότερη κατάσταση. Με απολογισμό δυο μόλις νικών σε 13 παιχνίδια και με μια πολύ βαριά ήττα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι αριθμοί και στοιχεία που κάνουν άπαντες να… σουφρώνουν εκεί στην Έγκωμη. Ειδικά, όταν έβλεπε κανείς την μέχρι και πέρσι ισχυρή ΕΘΑ να δέχεται 74 (!) πόντους σε ένα ημίχρονο (στο παιχνίδι με την ΑΕΚ), θα μονολογούσε (άλλο πάλι και τούτο).

Αυτή η ΕΘΑ που βλέπουμε στη φετινή σεζόν, δεν είναι η ομάδα που έδωσε τη δική της απόχρωση στα τελευταία καλαθοσφαιρικά χρόνια και αυτό είναι κάτι που λυπεί τους φίλους της καλαθόσφαιρας.

Επιστροφή στα τωρινά δεδομένα… Πλέον, η ΕΘΑ μπροστά της έχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα (05/02, 19:00) και θέλει να βρει τις ψυχικές (κυρίως) δυνάμεις για να επανέλθει στις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ