aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Έσπασε» την έδρα της ΑΕΛ και ισοφάρισε ο Κεραυνός (pics & vid)

«Έσπασε» την έδρα της ΑΕΛ και ισοφάρισε ο Κεραυνός (pics & vid)

Ο Κεραυνός απάντησε με νέο «μπρέικ» στον δεύτερο αγώνα της σειράς για την τελική φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, όπου επικράτησε μέσα στο «Νίκος Σολομωνίδης» με 61-53 της C2S ΑΕΛ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στις νίκες.

Το παιχνίδι ήταν κυρίως ισορροπημένο στην έναρξη του, με την ΑΕΛ να έχει ελαφριά υπεροχή, καταφέρνοντας να προηγηθεί με 18-15 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στην συνέχεια ο Κεραυνός ανέβασε στροφές και μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου είχε δημιουργήσει διαφορά οκτώ πόντων στο σκορ (35-27).

Με την έναρξη της γ’ περιόδου οι γηπεδούχες ήταν ξανά βελτιωμένες, όπου κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά στο σκορ και να ισοφαρίσουν σε 43-43. Πιο συγκεντρωμένες ήταν στο τέταρτο δεκάλεπτο οι καλαθοσφαιρίστριες του Κεραυνού, όπου πήραν ξανά προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν έως το τέλος, φεύγοντας από την Λεμεσό με την νίκη, με 61-53.

Κορυφαία της αναμέτρησης ήταν η Άνδρια Πιτσιλλίδου με 19 πόντους (2 τρίποντα). Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους στον τρίτο αγώνα της σειράς την ερχόμενη Πέμπτη 12 Απριλίου στις 20:00, στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο, σε παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ, σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Θυμίζουμε πως η φετινή Πρωταθλήτρια ΟΠΑΠ Γυναικών θα είναι η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 27-35, 43-43, 53-61.

C2S ΑΕΛ (Γιώργος Παλάλας): Παπαδούρη 10 (2), Μενελάου 7 (1), Λάρκου, Όρλοβιτς 20, Μαυρουδή, Αντωνίου 2, Σάββα, Μίτσελ 14.

Κεραυνός Στροβόλου (Χρίστος Στυλιανίδης): Κωνσταντίνου 10, Πιτσιλλίδου 19 (2), Νικολάου, Νικόλα 2, Είβερι 7 (1), Ρουσσάκη 5 (1), Μερκούρη 4, Θεολόγου 9, Αθανασίου 5.

Βρείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ