aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ερυθροκίτρινο το εισιτήριο για τον τελικό!

Μετά την ΑΕΚ, ο Κεραυνός είναι η δεύτερη ομάδα που μαζί με την ομάδα της Λάρνακας, θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο φετινό Final-4 κυπέλλου το διεξάγεται στο «Κίτιον». Στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, οι ερυθροκίτρινοι επικράτησαν απόψε της Ένωσης με σκορ 75-47!

Όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, η νίκη του Κεραυνού ήταν εμφαντική ήταν, άρα και δίκαια. Όλα αυτά, βάσει της αυτοσυγκέντρωσης που είχαν σε όλο το παιχνίδι οι τελικοί νικητές, απέναντι σε μιαν Ένωση που προσπάθησε μεν, αλλά που έμεινε στο τέλος, με τις δάφνες της παρθενικής της συμμετοχής σε ένα Final-4 κυπέλλου.

Όσο για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό και στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των δυο ομάδων που θα συναντηθούν σε τελικό κυπέλλου!

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 30-39, 42-63, 47-75.

ΕΝΠ (Ν. Παπαδόπουλος): Μπλέικς 10 (2), Τόμας 9, Ουάσιγκτον 5 (1), Πίρσον 13, Ρέι 10, Παπαδόπουλος, Στρατής, Πυρίλλης, Χανούν, Ζαντής, Θωμά.

Κεραυνός (Χ. Λειβαδιώτης): Ρος 16 (3), Μπάρκερ 10 (2), Παρκς 9, Αμπουκάρ 14 (1), Νεοφύτου 4, Ανδρέου, Στυλιανού 5 (1), Ο`Μπράιαν 8, Θεοχαρίδης, Μάρκου 3 (1), Μιχαήλ 6.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ