aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επιστροφή στη δράση

Όλα είναι έτοιμα για την 6η στροφή της ΟΠΑΠ Basket League, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο βράδυ. Στις 19:00 ο ΑΠΟΠ θα φιλοξενήσει στην Πάφο τον Κεραυνό ενώ στις 19:45 θα έχουμε δύο αναμετρήσεις. Στο «Ελευθερία» η ΕΘΑ θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα και την ίδια ώρα στη Λάρνακα θα έχουμε το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision. Ρεπό έχει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

ΑΠΟΠ-Κεραυνός (19:00): Η ομάδα της Πάφου ετοιμάζεται για το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της στην φετινή σεζόν, όπου θα υποδεχτεί τον περσινό πρωταθλητή Κεραυνό Στροβόλου. Σίγουρα η ομάδα της Λευκωσίας αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την νίκη, ωστόσο στον ΑΠΟΠ θέλουν να παλέψουν για να πετύχουν την έκπληξη. Στα πολύ θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα της Πάφου φέτος, είναι η μαζική προσέλευση του κόσμου στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια, κάτι που αναμένεται να υπάρξει και στο παιχνίδι με τον Κεραυνό, με τους φίλους του ΑΠΟΠ να ετοιμάζονται για να δώσουν δυναμικό παρών στο «Αφροδίτη». Ο Κεραυνός βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα, ενώ ο ΑΠΟΠ είναι στην 7η θέση (σε ισοβαθμία με τον Απόλλωνα που είναι στην 6η θέση) με 1 νίκη και 3 ήττες.

ΕΘΑ-Απόλλων (19:45): Η ΕΘΑ βρίσκεται σε αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά την νίκη-έκπληξη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και θέλει να συνεχίσει με ένα νέο θετικό αποτέλεσμα και στην 6η αγωνιστική. Οι κιτρινόμαυροι μέχρι στιγμής έχουν 2 νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις και με νίκη επιθυμούν να παραμείνουν μόνοι στην 4η θέση, ώστε στην συνέχεια να διεκδικήσουν με αξιώσεις κάτι καλύτερο στην βαθμολογία. Από την άλλη ο Απόλλων θα ταξιδέψει στην Λευκωσία με μοναδικό σκοπό το θετικό αποτέλεσμα, να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να μπορέσει να κυνηγήσει και αυτός μία καλύτερη θέση.

ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ (19:45-Cytavision): Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο «Κίτιον» στη Λάρνακα, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ. Οι Λαρνακείς βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, μετρώντας 8 βαθμούς, όσους έχει και ο ΑΠΟΕΛ που έχει δώσει ένα αγώνα περισσότερο, αφού έχει πετύχει 3 νίκες σε 5 παιχνίδια μέχρι στιγμής. Οι κιτρινοπράσινοι θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους για να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα της Λευκωσίας δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας, αφού αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, μετά και την ήττα από την ΕΘΑ με 76-66 για την 5η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για το θετικό αποτέλεσμα, σε μία αναμέτρηση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ