aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έπιασε δουλειά ο Ματσεντίδης στον Λίβανο

Ο Μιχάλης Ματσεντίδης έπιασε δουλειά στην Σπόρτινγκ Αλ Ριγιάτι στον Λίβανο. Η ομάδα του Κύπριου τεχνικού, άρχισε την προετοιμασία της στις 19 του Αυγούστου, ωστόσο ο Ματσεντίδης εντάχθηκε στην ομάδα στις την Τετάρτη (21/08) λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ομάδα Ανδρών Κ16 της χώρας μας.

Η νταμπλούχος ομάδα της περσινής σεζόν 2018-19 αρχίζει τις επίσημες της υποχρεώσεις στις 10 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά Χαρίρι ενώ στις 22 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί το Σούπερ καπ όπου θα αγωνιστεί απέναντι στην «Beirut Club» η οποία ήταν η φιναλίστ ομάδα του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της χώρας αποτελείται από 10 ομάδες και η πρώτη αγωνιστική αρχίζει στις 28/09/2019 με αντίπαλο την Sagesse η οποία μαζί με την περσινή φιναλίστ Beirut Club είναι οι δύο ομάδες εκ των βασικών αντιπάλων της Αλ Ριγιάτι για την κατάκτηση του τίτλου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το γραφείου Τύπου του Κεραυνού (συνομίλησαν με τον Μιχάλη Ματσεντίδη), το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από ένα σπουδαίο κράμα γηγενών αλλά και ξένων καλαθοσφαιριστών. Πέντε καλαθοσφαιριστές από το ρόστερ αγωνίζονται στην εθνική ομάδα της χώρας τους ενώ το ρόστερ συμπληρώνεται με δύο αμερικανούς καλαθοσφαιριστές, τους Willie Warren & Ibekwe Ekenechukwu.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο τρίτος αμερικανός καλαθοσφαιριστής που θα πλαισιώσει τη φετινή ομάδα για να συμπληρωθούν οι τρεις ξένοι που έχουν δικαίωμα βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος του Λιβάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ