aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εντυπωσιακό και φέτος το Rising Stars Game

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Rising Stars Game καλαθόσφαιρας, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου. Την εκδήλωση διοργάνωσαν η ΕΝΠ, ο Ονήσιλλος Σωτήρας και το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος (ΚΕΠΑ) και τέθηκε υπό την αιγίδα της ΚΟΚ.

Στο Rising Stars έλαβαν μέρος παιδιά που γεννήθηκαν το 2007, τα οποία προήλθαν από όλες τις αρκετές ομάδες παγκύπρια, τα οποία επιλέγηκαν από τους προπονητές τής κάθε ομάδας στην οποία ανήκουν. Έτσι δημιουργήθηκαν δύο ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν μεταξύ τους και είχαν για προπονητές τους Νικόλα Παπαδόπουλο, Νίκο Λαμπρία, Άδωνη Χρίστου και Βλάντιμιρ Ζάριτς.

Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, υπήρξε και διαγωνισμός δεξιοτήτων και τριπόντων ανάμεσα στα παιδιά. Τις εντυπώσεις έκλεψε ένας άλλος διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο συμμετείχαν πέραν των νεαρών παιδιών και οι καλαθοσφαιριστές της Εθνικής ανδρών και της Εθνικής γυναικών, που έδωσαν το «παρών» τους στην εκδήλωση.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Rising Stars Game τιμήθηκε η Εθνική ανδρών, η οποία συμμετείχε στους φετινούς ΑΜΚΕ στο Σαν Μαρίνο κατακτώντας την 1η θέση, ενώ πραγματοποιήθηκε βιντεοαφιέρωμα με φωτογραφίες από την πορεία της μέχρι και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Όλα τα έσοδα που προήλθαν από την εκδήλωση, καθώς και η προαιρετική εισφορά που υπήρχε στην είσοδο του σταδίου, παραχωρήθηκαν στο ΚΕΠΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Λούης Δημητρίου, ο οποίος συγχάρηκε τους διοργανωτές, ενώ ανακοίνωσε πως η Ομοσπονδία θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση προς το ΚΕΠΑ, ως μία ελάχιστη βοήθεια στις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει προς την κυπριακή κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό Στάδιο του Γυμνάσιου Παραλιμνίου και παρακολούθησε από κοντά την εκδήλωση. Μετά την ολοκλήρωσή της, όλοι οι νεαροί καλαθοσφαιριστές έλαβαν μετάλλιο, αναμνηστικό φανελάκι και δίπλωμα ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα από τα μέλη της Εθνικής ανδρών και της Εθνικής γυναικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ