aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΝΠ: «Το καλό κλίμα προϋπόθεση για καλή πορεία»

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Είναι κάτι το αυτονόητο, δηλαδή όταν σε μιαν ομάδα υπάρχει καλό κλίμα, αυτό να αποτελεί την καλύτερη των προϋποθέσεων για μιαν επιτυχημένη πορεία. Φαίνεται λοιπόν ότι κάτι τέτοιο είναι που ισχύει για την καλαθοσφαιρική ομάδα της Ένωσης, που ήδη τελεί την προετοιμασία ενόψει της ερχομένης αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια από τη στιγμή που και ο καθ` ύλη αρμόδιος επί του συγκεκριμένου θέματος που δεν είναι άλλος εκτός του προπονητή, Νικόλα Παπαδόπουλου… “μπήκε στο κάδρο” της προετοιμασίας, αυτό είναι κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα βρίσκονται πλέον στην κανονική τους τροχιά.

Ξέχωρα όμως από όλα αυτά, ήδη έχει αποκτηθεί και ο πρώτος ξένος (Μπλέικς), ενώ όπως πρόσφατα είχαμε αναφέρει ότι αναμένονται σύντομα και νέες κινήσεις ενίσχυσης από τη ξένη αγορά.

Μιλήσαμε με τον προπονητή της Ένωσης το Νικόλα Παπαδόπουλο σχετικά με το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, όπως και για την προετοιμασία.

Ο νεαρός τεχνικός μας είπε τα ακόλουθα:

“Στην Ένωση υπάρχει ένα άριστο κλίμα και αυτό, είναι σίγουρα η καλύτερη προϋπόθεση για να έχουμε μιαν επιτυχημένη πορεία στο ερχόμενο πρωτάθλημα! Βέβαια είναι και η καλύτερη προϋπόθεση για έναν προπονητή να δείξει δουλειά. Από τη δική μου πλευρά, θα δουλέψω αρκετά σκληρά για να πετύχουμε στους στόχους μας, τη στιγμή που οι άνθρωποι της ομάδας, είναι συνέχεια δίπλα στους παίκτες, κάτι που είναι πάρα πολύ θετικό. Όλα αυτά συντείνουν στο να τελείται απρόσκοπτα η προετοιμασία και αυτό, μαζί με το πολύ καλό κλίμα, μας κάνουν αισιόδοξους ότι στο νέο πρωτάθλημα η Ένωση θα είναι σε θέση να πετύχει στους στόχους της”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ