aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΝΠ: Σε ένα χρόνο θα έχει το δικό της κλειστό

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, οι ομάδες ή τα σωματεία εκείνα που δεν έχουν το δικό τους γήπεδο, την ίδια στιγμή έχουν ένα αντιμετωπίζουν μεγάλο… βραχνά. Ειδικά, όταν πρόκειται για ομάδες που δεν είναι μεγάλες στο διαμέτρημα, το πρόβλημα γίνεται ακόμη εντονότερο, ελέω των εξόδων που απαιτούνται για να αγωνίζονται σε κάποιο μη δικό τους γήπεδο.

Αυτό, είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει κατά κόρον και την καλαθοσφαιρική ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Γνωστά τα δεδομένα για τους βυσσινί, που ενώ στην τελευταία διετία κατάφεραν να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, εν τούτοις αυτό το καταφέρνουν σε μια ξένη έδρα.

Στο κλειστό του Αυγόρου συγκεκριμένα, όπου θα αγωνίζεται και κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Ένωσης. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό ζήτημα, το θέμα το ψάχνουμε κατά καιρούς και αυτήν τη φορά, τα νέα που μεταφέρουμε είναι ευχάριστα!

Σε συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο της καλαθοσφαιρικής ομάδας της Ένωσης Θωμά Θωμά, μας ανέφερε ότι μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, η ομάδα θα μπορεί να έχει τη δική της έδρα, ως το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα μας ανέφερε ότι το δημαρχείο Παραλιμνίου είναι δίπλα στην ομάδα σε αυτήν την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει και πλέον το «νερό έχει μπει στο αυλάκι».

Αυτό που μας υπογράμμισε ο κ. Θωμά, είναι ότι η Ένωση θα πρέπει να έχει το δικό της γήπεδο, γεγονός που θα είναι ευεργετικό για τα πολλά ταλέντα, τόσο του Παραλιμνίου, όσο και των τριγύρω περιοχών, τα οποία θα γνωρίζουν πλέον, ότι θα έχουν ένα δικό τους χώρο, για να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους, μη αφήνοντας το, να χαθεί!

Πρόκειται βέβαια για μιαν πολύ σωστή εκτίμηση καθώς όλοι γνωρίζουν το πόσο βοηθά μια κλειστή αίθουσα (με όλες τις προϋποθέσεις εννοείται) στην ανάδειξη και στην καλλιέργεια των ταλέντων, όχι μόνο του Παραλιμνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ