aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΝΠ: «Πιστεύουμε σε μία καλή πορεία»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η αλήθεια είναι πως η Ένωση δίνει μία διαφορετική νότα στο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα ανδρών. Δεν είναι μεγάλη ομάδα, αλλά διατηρεί ένα υγιές τμήμα παρά τις δυσκολίες των καιρών, ενώ σε ένα περίπου χρόνο θα έχει δικό της κλειστό γήπεδο.

Όσο για την προσπάθεια και τους στόχους που θα έχει η ομάδα του Παραλιμνίου κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της καλαθοσφαιρικής ομάδας Θωμά Θωμά, ο οποίος ανέφερε:

«Το βασικότερο όλων, είναι να υπάρχει ένα καλό περιβάλλον στην ομάδα, κάτι που φυσικά αποτελεί και την καλύτερη παρακαταθήκη στο να προσπαθήσει να πετύχει στους στόχους της. Εδώ στο Παραλίμνι, έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων μας και επομένως ο στόχος, είναι να δείξουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα στα παιχνίδια που θα δώσουμε, χωρίς μεγάλα λόγια».

Προσγειωμένες οι δηλώσεις του παράγοντα της Ένωσης. Όλα αυτά τη στιγμή που συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης από τη ξένη αγορά. Η Ένωση έχει ήδη εξασφαλίσει δύο υπογραφές από ξένους παίκτες, αλλά όπως είχαμε αναφέρει και σε πρόσφατα μας ρεπορτάζ, δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα αποκτηθεί ο μέγιστος αριθμός των πέντε ξένων, που δικαιούται να διαθέτει στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ