aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΝΠ: Περιμένει δύο ξένες… τζίφρες!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Σε εντατικούς ρυθμούς κινούνται οι άνθρωποι της Ένωσης σχετικά με τον προγραμματισμό του ρόστερ της καλαθοσφαιρικής ομάδας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι βυσσινί βρίσκονται σε προχωρημένους επαφές με δύο ξένους παίκτες και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η απάντησή τους. Τα ονόματά τους δεν διαρρέουν προτού στείλουν υπογραμμένο συμβόλαιο.

Επίσης, δεν είναι απόλυτα σίγουρο αν η Ένωση φθάσει στο ανώτατο όριο που δικαιούται για μετεγγραφές ξένων (δηλαδή πέντε). Αυτό καθώς στα διοικητικά κλιμάκια έχει αποφασισθεί ότι ο προϋπολογισμός δεν θα είναι τόσο ψηλός, αλλά το ζήτημα αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά, όταν γίνει σύσκεψη με τον προπονητή Νικόλα Παπαδόπουλο.

Εν τω μεταξύ, δεν θα αποκτηθεί άλλος Κύπριος παίκτης. Η Ένωση θα πορευθεί στο νέο πρωτάθλημα με τους υπάρχοντες γηγενείς, παρά το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του Άρη Κορωνίδη ο οποίος ως γνωστόν υπέγραψε στον Απόλλωνα.

Καταληκτικά να αναφέρουμε πως Κύπριοι παίκτες άρχισαν προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του (κατόχου διπλώματος προπονητή) Ζάκη Παπαδόπουλου, που συνεργάζεται πάνω σε αυτό το ζήτημα με τον Νικόλα Παπαδόπουλο ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ