aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΕΝΠ: Παραίτηση από Θωμά με ευχαριστίες και αλήθειες

ΕΝΠ: Παραίτηση από Θωμά με ευχαριστίες και αλήθειες

Μέσω της σελίδας της μπασκετικής Ένωσης στο Facebook, αναφορά στον πρόεδρο του τμήματος Θωμά Θωμά, ο οποίος αποχωρεί από την προεδρία.

Αναλυτικά:

Επιστολή παραίτησης με ευχαριστίες και αλήθειες για τον «δικό μας» πρόεδρο, Θωμά Θωμά! Δυστυχώς οι φήμες που ήθελαν τον υπεύθυνο της διοικητικής επιτροπής του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΕΝΠ, τον αγαπημένο μας πρόεδρο Θωμά Θωμά, να αποχωρεί από το τμήμα, βγήκαν πραγματικότητα… Μετά και από το τέλος μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς, ο κ. Θωμάς ανακοινώνει και επίσημα την παραίτηση του. Εμείς με τη σειρά μας, δε θα γίνουμε κουραστικοί, δε θα πούμε λόγια περιττά για τον κ. Θωμά.

Να του στείλουμε μονάχα τα πολλά μας συγχαρητήρια και ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε στο τμήμα μας και φυσικά τον θαυμασμό μας για την ΑΛΛΑΓΗ που έφερε στην ομάδα! Η τόση αγάπη και μοναδική του τρέλα για το άθλημα, ήταν ο θεμέλιος λίθος της αλλαγής στο μπάσκετ της περιοχής Αμμοχώστου αλλά και η μέριμνα για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον (βλ. Ανέγερση κλειστής αίθουσας). Είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο δυνατό, όπως άλλωστε έκανε όλα αυτά τα χρόνια!

Ακολουθεί αυτούσια την επιστολή παραίτησης του

Αγαπητοί φίλοι, επικοινωνώ μαζί σας για να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την εκτίμησή μου προς εσάς, για το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί, όλοι εμείς, με σημαιοφόρο την ομάδα καλαθόσφαιρας της ΕΝΠ, της ομάδας του Παραλιμνίου αλλά και όλης της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Ένα ταξίδι το οποίο μας έφερε μόνο χαρές αλλά και περηφάνια για όσα πετύχαμε μαζί και μόνο μαζί. Εσείς όλοι οι φίλοι που με καλή διάθεση και καλόπιστη κριτική μας υποστηρίξατε, έστω και χωρίς να έρχεστε στο γήπεδο, αλλά και όσους ήταν πάντα μαζί μας στις κερκίδες του αφιλόξενου γηπέδου του Αυγόρου, όπου ήταν η έδρα μας, όπως και όσους ήταν παρέα μας στα εκτός έδρας παιγνίδια της ομάδας μας.

Μεγάλες ευχαριστίες στους χορηγούς μας, μεγάλους και μικρούς, που χωρίς τη βοήθειά τους δε θα κάναμε αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ τους κατόχους καρτών διαρκείας που η βοήθεια με την αγορά τους ήταν υπερπολύτιμη. Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες στο CASTLE CLUB, διότι από το 2012 είναι ο μεγάλος χορηγός μας. Μας βοηθάει και μας στηρίζει, όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά και σε άλλα πολλά αν και δεν έχει εκτιμηθεί από κάποιους. Ευχαριστώ την TSOKKOS HOTEL και προσωπικά τον Γεώργιο Τσόκκο και το διευθυντή Ανδρέα Xατζηζαχαρία.

Επίσης, το CAVO MARIS HOTEL και ειδικά τον Αλέξανδρο Λεοτσάκο. Βεβαίως, το Δημαρχείο, την Εκκλησία και το ABACUS LOUNGE & RESTAURANT. Έχουμε τελειώσει τη χρονιά με πλήρη επιτυχία στο οικονομικό μέρος που ήταν και το θέμα που έκαιγε και πολύ μάλιστα. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ! Όλοι πληρώθηκαν μέχρι τελευταίου ευρώ. Πληρώσαμε και ξοφλήσαμε και το περσινό έλλειμμα πού παρέλαβα της τάξης των €13.000. Παίξαμε στο FINAL FOUR Κυπέλλου και PLAYOFFS του Πρωταθλήματος και το κυριότερο όμως, η εκτίμηση της προσπάθειάς μας αλλά και η αγωνιστικότητά μας σε όλα τα παιγνίδια. Προσπαθήσαμε και κάναμε το αδύνατο-δυνατόν, με το χαμηλότερο μπάτζετ του πρωταθλήματος. Δε φοβηθήκαμε, δεν εγκαταλείψαμε και προπαντός δεν κατεβήκαμε από το τρένο (ΚΑΝΕΝΑΣ).

ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:Για τα παιγνίδια στα PLAYOFFS, προσπαθήσαμε να τους κρατήσουμε όλους. Άλλοι δέχτηκαν (3) και οι άλλοι (2), λόγω προσωπικών οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να μείνουν. Μας κατηγόρησαν γι αυτό. Δεν πειράζει. Δέχτηκα επίθεση γι’ αυτό, πάλι όμως, δεν πειράζει. Αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν, το γνωρίζουν! Όταν τραυματίστηκε ο ξένος παίκτης, αμέσως τρέξαμε να τον αντικαταστήσουμε για να μη χάσει η ομάδα τη συνοχή της και την αγωνιστικότητά της.

ΣΥΦΙ: Τους Ευχαριστώ που ήταν μαζί μας, όμως πάντα πρέπει να είναι δίπλα μας. Τους βγάλαμε ασπροπρόσωπους και αυτούς και όλο το Παραλίμνι. Ότι γράφτηκε, ότι ειπώθηκε, είναι υπόθεση προσωπική αυτών που το γράψανε και όχι θέση δική μας. Άλλα είναι σωστά και άλλα λάθος. Ας δούμε τη δήλωση του αρχηγού και σημαία της ομάδας. Αυτή μας εκφράζει.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ: Αν και κάποιοι δε θέλουν να το παραδεχτούν, αυτή η υπόθεση ξεκίνησε από εμάς. Πριν από 5 χρόνια Θωμάς, Σ. Σολωμού και Δ. Σιαμιλής και μετά οι άλλοι. Φτάνει να γίνει η αίθουσα! Τίποτα άλλο!

ΠΑΡΚΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Δυστυχώς προδοθήκαμε για δεύτερη φορά από τους οικείους μας. Θέλαμε να γλυτώσουμε τη ψυχοφθόρα διαδρομή 6 ημερών στο Αυγόρου. Λυπάμαι πολύ που δεν έγινε (ΑΚΟΜΑ).

Είμαι πολύ περήφανος που συνεργάστηκα με τον Νικόλα Θωμά, τον Ζάκη Παπαδόπουλο και τον προπονητή Νικόλα Παπαδόπουλο. Χωρίς αυτούς (κυρίως), δε πιστεύω ότι θα κάναμε ότι κάναμε στην ομάδα. Οι νεότεροι είναι πολύ τυχεροί που δούλεψαν με αυτούς τους δύο παίκτες οι οποίοι αποτελούν σταθμό για την ιστορία της ΕΝΠ και εύχομαι να τιμηθούν όπως τους αξίζει και η φανέλα τους να αποσυρθεί από την ομάδα.

Ευχαριστώ τη σύζυγο μου και τα παιδιά μου και όλους όσους με βοήθησαν στο δύσκολο αυτό Μαραθώνιο της αμφισβήτησης και πολλές φορές αθέμιτου πολέμου. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα της ΑΕΚ σαν κυπελλούχο και στην ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ σαν πρωταθλήτρια και στους φίλους Ανδρέα Λευκαρίτη και Πάρη Παπαέλληνα και σίγουρα να ευχαριστήσω τον φίλο Δημήτρη Αλετράρη για την πολύτιμη βοήθεια του καί για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, ευχαριστώ τον φίλο Ιωνά Μιλή για την πολύ καλή συνεργασία μας. Αγαπητοί φίλοι, όπως καταλάβατε αυτή είναι επιστολή παραίτησής μου από την ηγεσία της Καλασφαιρικής ομάδας της ΕΝΠ. Σας ευχαριστώ και εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη και καλή πορεία στην ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ