aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ENΠ: Να κάνει και πάλι το καθήκον της

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ένα ακόμη βήμα όσον αφορά στην προσπάθεια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 4η θέση στην κανονική περίοδο (τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες και για μια θέση ψηλότερα) έκανε την περασμένη Τρίτη η Ένωση. Αυτό καθώς, η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου, στο παιχνίδι που έγινε στο Αυγόρου, νίκησε εύκολα την ΕΘΑ (79-59).

Στο παιχνίδι αυτό, οι βυσσινί αξιοποίησαν τόσο την έδρα τους, όσο και την υπεροχή τους στον τομέα των επιλογών, καθώς ως γνωστόν, η ΕΘΑ είναι πλέον αποδεκατισμένη. Τώρα, στην Ένωση περιμένουν το παιχνίδι της Κυριακής (19/02 -15:30) με τον Απόλλωνα, για την προκριματική φάση των ημιτελικών στο κύπελλο. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού θα πάνε στο Αυγόρου χωρίς ξένους και επομένως η Ένωση, είναι το… τρανταχτό φαβορί για την πρόκριση (καθώς το παιχνίδι θα είναι νοκ-άουτ).

Ωστόσο, στους κόλπους της ομάδας γνωρίζουν ότι αυτό το παιχνίδι αποτελεί μιαν ιστορική ευκαιρία, για την παρθενική πρόκριση στο Final-4 της δεύτερης τη τάξη καλαθοσφαιρική διοργάνωση. Είναι λοιπόν κάτι το αυτονόητο, ότι στο Παραλίμνι δεν θέλουν με τίποτα να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία και έτσι, η ομάδα τους να δώσει το παρών για πρώτη φορά, σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Αυτός είναι και ο λόγος, που ο προπονητής της ομάδας, Νικόλας Παπαδόπουλος κρατάει τους παίκτες του στην… πρίζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ