aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΝΠ: Για την αξιοπρέπεια της!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το είχαμε αναφέρει και άλλες φορές, το αναφέρουμε και για άλλη μια! Κανείς δεν μπορεί να «κατηγορήσει» την Ένωση επειδή η διοίκηση της επέλεξε να αποδεσμεύσει τους δυο από τους πέντε ξένους παίκτες πριν από την έναρξη των αγώνων με τον Κεραυνό για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ.

Διότι έτσι, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και οι πέντε να έμεναν, πάλι οι ερυθροκίτρινοι θα ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση και εκτός τούτου, ήδη η ομάδα του Παραλιμνίου «έγραψε» την πιο χρυσή σελίδα στην καλαθοσφαιρική της ιστορία, τόσο με την είσοδο στην ημιτελική φάση και των πλέι-οφ και του κυπέλλου.

Όπως και να έχει. Το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου έχασε στον δεύτερο ημιτελικό, που είχε γίνει το Σαββατόβραδο στο Αυγόρου και είναι πίσω στο σκορ των νικών με 2-0 από τον Κεραυνό. Όλα δείχνουν ότι η σειρά του ζευγαριού για τις θέσεις 1&4, θα τελειώσει στον αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη (12/04, 18:00) στο «Κώστας Παπαέλληνας».

Ο Κεραυνός είναι λοιπόν το μεγάλο φαβορί, αλλά οποίος νομίζει ότι η Ένωση θα μεταβεί στην έδρα του με μοιρολατρική διάθεση, μάλλον λάθος το αντιλαμβάνεται. Θα πάει για να παλέψει όσο μπορεί, να διεκδικήσεις τις πιθανότητες της, με όσες δυνάμεις της απέμειναν και εφόσον συμβεί το αναμενόμενο, το σίγουρο είναι ότι η χρονιά θα τελειώσει με αξιοπρέπεια για την ομάδα των βυσσινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ