aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΝΠ: Έχασε μεν, έδωσε (ξανά) διαπιστευτήρια δε!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να «κατηγορήσει» την ομάδα της Ένωσης για την εκτός έδρας ήττα, στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ένα παιχνίδι το οποίο οι βυσσινί κατάφεραν να… μετατρέψουν σε ντέρμπι και να το χάσουν στο τελευταίο του λεπτό!

Ως γνωστόν, το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου έχασε με 68-61 και αυτό, ελέω των έξι εύστοχων βολών του Μπράουν, σε ισάριθμες προσπάθειες. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση μετράει τρεις νίκες και δυο ήττες στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα και φυσικά, οι εντυπώσεις που κέρδισε μέσα από την -πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου- πορεία της, δεν μειώνονται ούτε καν στο ελάχιστο.

Σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Ένωσης, Νικόλας Παπαδόπουλος μας ανέφερε τα ακόλουθα: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει καθώς αυτό, χάθηκε στο τελευταίο του λεπτό. Σίγουρα δεν υπάρχει ήττα που να μην αφήνει απογοήτευση, ειδικά όταν ένα παιχνίδι χάνεται στα σημεία. Δεν πειράζει όμως! Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πάθος και με τους ίδιους ρυθμούς σκληρής δουλειάς, κοιτάζοντας τη συνέχεια και μόνο αυτήν».

Ποια θα είναι η συνέχεια για την ομάδα του Παραλιμνίου; Φιλοξενεί τον Κεραυνό στο Αυγόρου (03/12, 19:00). Ο Κεραυνός ήταν ένα από τα… θύματα των βυσσινί, στο παιχνίδι που είχε γίνει στο «Κ. Παπαέλληνας»! Θα μπορέσει η Ένωση να τον κερδίσει και πάλι;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ