aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΕΝΠ: Απέκτησε τον πρώτο ξένο πάει και για «καρέ»!

ΕΝΠ: Απέκτησε τον πρώτο ξένο πάει και για «καρέ»!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην απόκτηση του Αμερικανού πάουερ-φόργουοντ, Ουίλι Άτγουντ, προχώρησε η Ένωση Παραλιμνίου. Πρόκειται για έναν νεαρό παίκτη, ο οποίος είναι 23 ετών και έχει ύψος 2,01 και ενώ η απόκτηση του από την ομάδα του Παραλιμνίου, αποτελεί την πρώτη έξοδο του παίκτη αυτού από την πατρίδα του, τις ΗΠΑ.

Αυτή η κίνηση, ήταν η μόλις πρώτη από τις υπόλοιπες τέσσερις που αναμένεται ότι θα κάνει η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου, ούτως ώστε να ενισχυθεί όσο πιο πολύ γίνεται ενόψει της προσπάθειας που θα κάνει στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το αναφέρουμε αυτό, καθώς ήταν γνωστό από καιρό πριν, ότι οι βυσσινί θα εξαντλήσουν το δικαίωμα απόκτησης ξένων παικτών, δηλαδή θα ενισχυθούν με πέντε και πιο συγκεκριμένα, θα αποκτηθεί ένας παίκτης για κάθε θέση στην πεντάδα.

Τώρα, όσον αφορά στην ντόπια αγορά, στο Παραλίμνι θα ήθελαν να ενισχύσουν και άλλο την ομάδα τους με Κύπριους παίκτες. Ωστόσο, θεωρείται πολύ δύσκολο να αποκτηθεί κάποιος, από τη στιγμή που οι λύσεις είναι περιορισμένες. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, οπόταν ας κρατηθεί μια επιφύλαξη, παρά να θεωρηθεί σίγουρο ότι η Ένωση, δεν θα ενισχυθεί με κάποιον Κύπριο παίκτη. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ