aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Θα μπορέσει να εκπλήξει και πάλι;

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με ένα άκρως δύσκολο παιχνίδι επανέρχεται η Ένωση στην αγωνιστική δράση. Στο Αυγόρου, υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, στο παιχνίδι της Πέμπτης (29/12, 19:00) με το οποίο θα πέσει η αυλαία για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Μόνο η αναφορά στο όνομα του αντιπάλου… αρκεί και περισσεύει για να αναδείξει το βαθμό δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου. Μάλιστα, υπάρχουν και δυο επιπλέον λόγοι που κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο.

Ο ένας, είναι το γεγονός ότι οι γαλαζοκίτρινοι προέρχονται από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και δεν θέλουν να χάσουν για τα καλά την επαφή με την κορυφή. Ο άλλος, είναι η πολύ καλή εμφάνιση από την οποία προέρχεται το ΑΠΟΕΛ, στο παιχνίδι με τη Βιτάουτας για το FIBA Europe cup.

Απέναντι σε όλα αυτά, τι θα έχει να αντιπαρατάξει η Ένωση, για να εκπλήξει και πάλι (όπως στις αρχές του πρωταθλήματος) πέραν της έδρας και του ενθουσιασμού λόγω της επανόδου στην αγωνιστική δραστηριότητα;

Την απάντηση δίνει ο τεχνικός της ομάδας, Νικόλας Παπαδόπουλος που αναφέρει τα ακόλουθα: «Έχουμε πλήρη επίγνωση του πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το παιχνίδι για την ομάδα μας, όμως θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε δύσκολο και για τον αντίπαλο μας. Περιμένουμε ένα αποφασισμένο για τη νίκη ΑΠΟΕΛ, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το ότι καλύτερο δυνατό, πάντα προσγειωμένα και διεκδικώντας τις πιθανότητες μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ