aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Ψώνισε Ουάσιγκτον από… Μαϊάμι!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ουάσιγκτον, Μαϊάμι… Παραλίμνι! Τι σχέση μπορεί να έχει το Παραλίμνι με τις δυο εκ των μεγαλύτερων Αμερικανικών πόλεων; Υπάρχει η εξήγηση και αυτή έχει να κάνει με το δεύτερο ξένο παίκτη που έχει αποκτήσει οι βυσσινί.

Έρικ Ουάσιγκτον είναι το όνομα του νέου παίκτη, που έστειλε υπογραμμένο συμβόλαιο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσης. Αποτελεί επιλογή του προπονητή Νικόλα Παπαδόπουλου, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι και ηλικιακά είναι «ρούκι» μιας και βρίσκεται στα 23 του μόλις χρόνια. Αγωνίζεται στη θέση του πόιντ-γκαρντ και έχει ύψος μόλις 1,78!

Ωστόσο, το στοιχείο που διέκρινε, όσον αφορά στα προσόντα του, ο νέος του προπονητής, είναι το πολύ καλό σουτ που έχει (ειδικά έξω από τα 6.75μ.) και αυτό, πέραν του χαμηλού κέντρου βάρους που διαθέτει, που τον κάνει αρκετά ευέλικτο και δύσκολο αντίπαλο στο προσωπικό του μαρκάρισμα.

Ο Ουάσιγκτον είναι, λοιπόν, παίκτης της Ένωσης και πλέον στο Παραλίμνι κινούνται για τις επόμενες προσθήκες. Υπάρχει μεν το ενδεχόμενο να μην συμπληρωθεί ο αριθμός των πέντε ξένων και η Ένωση να παραταχθεί με τρεις ή με τέσσερις. Μπορεί όμως και να φθάσει στο όριο, αν ο προπονητής το επιθυμεί και φυσικά, αν το επιτρέψει το διαθέσιμο βαλάντιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ