aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: «Ψήλωσε» μεν, αλλά κατεβάζει το κεφάλι!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όπως είχαμε γράψει σε άλλες μας αναφορές, σχετικά με το τι άφησε στο πέρασμα της, η πρεμιέρα για την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας, η ομάδα που “έκλεψε την παράσταση” ήταν αυτή της Ένωσης.

Από τη στιγμή που τα άλλα δυο παιχνίδια, είχαν τον χαρακτήρα του ντέρμπι, άρα όποιο και αν θα ήταν το αποτέλεσμα τους, αυτό δεν θα ήταν έκπληξη, τότε ο τίτλος της… πολυτιμότερης ομάδας, πάει στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα, στους βυσσινί!

Το 98-77, σκορ με το οποίο νίκησε τον Απόλλωνα, στο Κυριακάτικο παιχνίδι που έγινε στο Αυγόρου, προκάλεσε αίσθηση. Ήταν μια δίκαιη επικράτηση με διαφορά 21 πόντων, πάνω σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που μάλιστα στο ημίχρονο ήταν και στο +2!

Δηλαδή στην επανάληψη, η Ένωση επικράτησε με διαφορά 23 πόντων…

Μιλήσαμε με τον προπονητή των βυσσινί, το Νικόλα Παπαδόπουλο, για να μας δώσει κάποιαν… εξήγηση για το πώς έγινε αυτό και ιδού τι μας απάντησε:

“Δεν έγινε κάτι… μαγικό. Απλά καταφέραμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε, εκμεταλλευόμενοι κάποια αδύνατα σημεία πάνω στον αντίπαλο. Ήμασταν εύστοχοι στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, τη στιγμή που η άμυνα έδωσε πολλές λύσεις, αντέχοντας στην πίεση του Απόλλωνα, όταν η ομάδα μας αποκτούσε μιαν σημαντική υπέρ της, διαφορά.

Η ουσία βρίσκεται στο ότι κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω, ενόψει της δύσκολης συνέχειας”.

Πράγματι, η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη για την Ένωση. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό (05/11, 18:00), είναι αρκετό ως αναφορά και μόνο για να αντιληφθεί κανείς, το τι ακριβώς εννοεί ο νεαρός προπονητής του Παραλιμνίου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ