aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Προετοιμάζεται με… επίγνωση

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ (λόγω της απεργίας των διαιτητών για τα γεγονότα στον τελικό κυπέλλου), έδωσε λίγες μέρες επιπλέον ξεκούραση στις τέσσερις ομάδες που μετέχουν σε αυτήν και φυσικά μεταξύ αυτών, είναι και η ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Ως γνωστόν, το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό, στο ζευγάρι της πρώτης με την τέταρτη θέση, με τους βυσσινί να έχουν μιαν πολύ δύσκολη αποστολή, την οποία όμως αντιμετωπίζουν χωρίς άγχος. Άλλωστε, ήδη το αίσθημα της ικανοποίησης είναι διάχυτο στις τάξεις της ομάδας λόγω της πορείας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι εμείς θα αγωνισθούμε για το καλύτερο δυνατό σε όσα παιχνίδια χρειαστεί να γίνουν με αντίπαλο αυτήν την πολύ δυνατή ομάδα», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ένωσης, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προετοιμαζόμαστε εντατικά και χωρίς άγχος. Στο κάθε παιχνίδι θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας με στόχο να βγούμε κερδισμένοι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτών των αγώνων. Τώρα, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το πρώτο παιχνίδι και μετά από εκείνο, ανάλογα με το αποτέλεσμα του, θα δούμε τι θα κάνουμε στο επόμενο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ