aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Ο «πιστόλας» άρχισε να… πυροβολεί!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από την περασμένη Δευτέρα, οι παίκτες της Ένωσης έπιασαν δουλειά, με έναν στόχο που δεν θα είναι και ο ευκολότερος, όσον αφορά στην προσπάθεια που θα κάνουν στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Να επαναλάβουν, δηλαδή την τόσο επιτυχημένη πορεία της περασμένης χρονιάς και γιατί όχι, να την ξεπεράσουν! Υπό την καθοδήγηση του προπονητή, Νικόλα Παπαδόπουλου (του οποίου η παρουσία στην Ένωση, συμπληρώνει και τρίτη αγωνιστική περίοδο) οι βυσσινί προπονούνται στο Γυμνάσιο Παραλιμνίου, όπου έχει τοποθετηθεί παρκέ και επί του παρόντος, αυτοί που μετέχουν είναι οι Κύπριοι παίκτες.

Τι γίνεται όμως με τους ξένους; Αφού θυμίσουμε ότι σε πρόσφατο μας ρεπορτάζ είχαμε αναφέρει ότι η Ένωση, θα προχωρήσει στην απόκτηση πέντε ξένων (όσους δικαιούται), επί του παρόντος, δεν υπάρχει κάποιο ανακοινωθέν. Ωστόσο, η πληροφόρηση που έχουμε από το Παραλίμνι, αναφέρει ότι εντός των ημερών, κάποια ονόματα (δεν αποκλείεται και… όλα) να γίνουν γνωστά και επομένως, να γίνουν και οι σχετικές διαδικασίες, ενσωμάτωσης των νέων παικτών στην Ένωση.

Επικοινωνήσαμε με το Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος μας ανέφερε τα ακόλουθα για τη μέχρι τώρα προετοιμασία: «Οι παίκτες, δείχνουν διάθεση για σκληρή δουλειά και προσφορά. Από εκεί και πέρα, θα δουλέψουμε πάνω στο ίδιο δόγμα, σαν αυτό που υπάρχει στην Ένωση από τότε που την ανέλαβα. Σκληρή δουλειά, μακριά από πολλά λόγια και ταπεινά. Είναι ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουμε και γιατί, αυτή η επιτυχία που θέλουμε, να μην είναι όμοια ή και καλύτερη σαν αυτή της χρονιάς που πέρασε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ