aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Ο πήχης δεν ψήλωσε ακόμα!

TOY ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Οριστικά στην 4η θέση θα τερματίσει η Ένωση, από τη στιγμή που έχασε εκτός έδρας από την ΑΕΚ και ενώ ο ΑΠΟΕΛ νίκησε την ΕΘΑ, στα δύο παιχνίδια που είχαν γίνει το περασμένο Σάββατο. Αυτό καθώς στη μια αγωνιστική που έχει απομείνει μέχρι να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου δεν μπορεί να καλυφθεί η διαφορά των δυο βαθμών, με την οποία υπολείπεται η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου, τους γαλαζοκίτρινους.

Πάντως η Ένωση, έδειξε για μια ακόμη φορά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια. Παρά το ότι βρέθηκε να χάνει με διαφορά άνω των 20 πόντων, δεν τα παράτησε, πάλεψε μέχρι τέλους, μειώνοντας τη διαφορά ακόμη και στο -9.

Πλέον, στην Ένωση περιμένουν το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (17/03, 19:00), το οποίο θα είναι δύσκολο μεν, αλλά θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Εννοείται βέβαια ότι οι βυσσινί θα στοχεύσουν στη νίκη, ούτως ώστε να κλείσουν την κανονική περίοδο, με τον καλύτερο τρόπο και παράλληλα να αποκτήσουν θετικότατη ψυχολογία, ενόψει κυπέλλου και πλέι-οφ!

Το γεγονός πάντως είναι ότι ήδη η Ένωση έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην καλαθοσφαιρική της ιστορία, αλλά όπως φαίνεται, στο Παραλίμνι δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν ως… εδώ! Στο ανακοινωθέν για την απόκτηση του Πίρσον, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ