aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Καπαρώνει την 4αδα!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πριν από το τζάμπολ του εντός έδρας αγώνα που είχε να δώσει η Ένωση, την Παρασκευή με αντίπαλο τον Απόλλωνα, όλοι γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είχε καθοριστικό χαρακτήρα για το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου. Αυτό από τη στιγμή που η ευρισκόμενη ομάδα του Παραλιμνίου βρισκόταν στο +2 από αυτήν της Λεμεσού.

Έτσι, η δίκαιη νίκη που σημείωσαν οι βυσσινί, τους έχει φέρει στο +3 από τους γαλάζιους και παρά το ότι η 2η φάση της κανονικής περιόδου, έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, θα λέγαμε ότι η Ένωση έχει καπαρώσει μιαν θέση στην πρώτη 4αδα!

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Υπάρχει ακόμη δρόμος και εμείς, με το κεφάλι χαμηλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, βάση του σχεδίου που καταστρώσαμε πριν από την έναρξη της χρονιάς. Σε κάθε παιχνίδι να παλεύουμε για το καλύτερο και όπου μας βγάλει”.

Δηλώσεις του προέδρου της καλαθοσφαιρικής ομάδας, κ, Θωμά που καταδεικνύουν το πώς αντιμετωπίζουν τη… δική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα!

Σίγουρα η 4αδα είναι πλέον πολύ κοντά, αλλά στην ερχόμενη αγωνιστική η Ένωση θα δώσει το δυσκολότερο (βάση του τι έχουμε δει μέχρι τώρα) παιχνίδι της μέχρι τώρα χρονιάς. Στο “Κ. Παπαέλληνας” (04/02, 17:00) θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Κεραυνό, που και την έδρα θα έχει με το μέρος του και το… αίσθημα της “εκδίκησης” για τη νίκη που είχε σημειώσει εκεί, η ομάδα της Ένωσης.

Θα μπορέσει να επαναλάβει εκείνη τη μεγάλη έκπληξη;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ