aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΈνωση: Επέστρεψαν σε γνώριμα λημέρια οι Παπαδόπουλος και Κουτσόλυκας

Ένωση: Επέστρεψαν σε γνώριμα λημέρια οι Παπαδόπουλος και Κουτσόλυκας

Άργησε, αλλά το νερό μπήκε στο αυλάκι και κυλάει για τα καλά όσον αφορά στον σχεδιασμό της Ένωσης.

Η αρχή έγινε με τον Ζάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος από τη νέα αγωνιστική περίοδο επιστρέφει στην ενεργό δράση, καθώς 35χρονος φόργουορντ πέρυσι ασχολήθηκε μόνο με την προπονητική, παίζοντας και σε άλλες διοργανώσεις (3Χ3), όμως, αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της των Παραλιμνιτών και να φορέσει ξανά τα βυσσινί.

Από εκεί και πέρα, τη φανέλα της Ένωσης θα φορέσει ξανά και ο Παναγιώτης Κουτσόλουκας (φωτό) ο έμπειρος σέντερ είχε μεταβεί στο Εδιμβούργο της Σκωτίας για σπουδές, τις οποίες ολοκλήρωσε και είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στην ομάδα και να υπολογίζεται από τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Εν τω μεταξύ, στην Ένωση αναμένουν την ημέρα που θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ούτως ώστε ο προπονητής της ομάδας, Νικόλας Παπαδόπουλος (που είναι εκ των βοηθών του Παναγιώτη Γιανναρά στην Εθνική) να πιάσει δουλειά. Σημειώνεται ότι ο νεαρός τεχνικός ήδη έχει δώσει πρόγραμμα στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, το οποίο και ακολουθούν, για να κρατηθούν σε κατάσταση ετοιμότητας όταν θα αρχίσει η προετοιμασία.

Πριν βέβαια γίνει αυτό, στην Ένωση θα καταβάλουν προσπάθειες ενίσχυσης και από την αγορά του εξωτερικού. Αυτό βέβαια θα γίνει σε συνεργασία με τον προπονητή Νικόλα Παπαδόπουλο με μέτρο… αγοράς το διαθέσιμο βαλάντιο που θα δαπανήσει η Ένωση για απόκτηση των ξένων παικτών που θα έχει στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ