aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένωση: Έχει ακόμη να αποδείξει πράγματα

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μπορεί το βάρος της όλης προσπάθειας να επικεντρωθεί τόσο στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, όσο και στα επερχόμενα πλέι-οφ, αλλά στην Ένωση πείθουν ότι παρά το ότι η κανονική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμη, τα δίνουν όλα και σε αυτήν.

Βέβαια αυτό έχει τη λογική του εξήγηση που δεν είναι άλλη εκτός του ότι υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για να τερματίσει στην 3η θέση η ομάδα τους, αλλά στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κεραυνό, οι βυσσινί πάλεψαν ως το 35′ και αν άντεχαν ακόμη λίγο, ίσως να κέρδιζαν για δεύτερη φορά φέτος τους ερυθροκίτρινους.

Δεν θα λέγαμε όμως ότι μας εξέπληξε αυτό που κάνουν εκεί στο Παραλίμνι. Πολύ απλά, επειδή δεν είναι και η πρώτη φορά, που η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου δίνει μάχη ως το τέλος, διεκδικώντας τη νίκη. Το γεγονός ότι ακόμη και τώρα, εξακολουθεί να το κάνει αυτό και παρά το γεγονός ότι ήδη η ιστορία έχει γραφτεί (για πρώτη φορά στην 4αδα των πλέι-οφ, όπως και σε αυτήν του κυπέλλου), αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά…

Τώρα, στο Παραλίμνι στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, κατά το οποίο θα αντιμετωπίσει στο «Κίτιον» την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι, όπου οι δυσκολίες θα είναι πάρα πολλές. Κακά τα ψέματα, δεν θα είναι η Ένωση το φαβορί, ψέμα όμως θα είναι αν στην ίδια την ομάδα, πουν ότι πάνε στη Λάρνακα και δεν θα παλέψουν διεκδικώντας τις πιθανότητες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ