aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΈνωση: Δικαιούται να περάσει -κι αυτή- μία κρίση… (δηλώσεις Παπαδόπουλου)

Ένωση: Δικαιούται να περάσει -κι αυτή- μία κρίση… (δηλώσεις Παπαδόπουλου)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μετά την εντυπωσιακή αρχή που έκανε, στη συνέχεια δεν έφερε και τα καλύτερα αποτελέσματα… Ο λόγος για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και τη μέχρι τώρα πορεία της στο καλαθοσφαιρικό φετινό πρωτάθλημα.

Πριν από το πρώτο τζάμπολ, η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου θεωρείτο ότι θα ήταν η πιο αδύνατη μεταξύ των έξι που μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα των μεγάλων. Πολύ νωρίς όμως, οι βυσσινί μας διέψευσαν όλους, ειδικά μετά την απίστευτη νίκη μέσα στο «Κώστας Παπαέλληνας» επί του Κεραυνού!

Όπως και να έχει. Όντως τα τελευταία αποτελέσματα που έφεραν οι βυσσινί, δεν ήταν και τα καλύτερα κι έτσι μετά την 8η αγωνιστική, ο απολογισμός είναι τρεις νίκες και πέντε ήττες. Γενικά, όμως, δεν είναι απογοητευτικός ο απολογισμός αυτός.

Καλύτερα όμως τα λέει ο προπονητής της ομάδας, Νικόλας Παπαδόπουλος που αναφέρει τα ακόλουθα μέσω του «Goal»: «Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η δική μας… δικαιούται να περάσει από κάποιαν αγωνιστική κρίση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα στη συνέχεια θα είναι καλύτερα. Το σίγουρο όμως είναι ότι εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που όλοι μαζί ξεκινήσαμε από τη μέρα έναρξης της προετοιμασίας, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ