aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Eνίσχυση με Πίρσον

Την απόκτηση του Μορίς Πίρσον ανακοίνωσε η διοίκηση του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΕΝΠ.

Αναλυτικά:

«Ο Morris Pearson είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Tyler Hines!

Μ’ ένα γνώριμο μας, από την θητεία του στην ΕΘΑ, ήρθε σε συμφωνία η καλαθοσφαιρική ΕΝΠ! Ο Pearson, είχε πανηγυρίσει το Κύπελλο με την φανέλα της ομάδα της Έγκωμης την σεζόν 2014-2015 και μοναδική μας ευχή είναι να πανηγυρίσει ακόμη ένα τρόπαιο, αυτή τη φορά με την Βυσσινί φανέλα! Ο αμερικανός καλαθοσφαιριστής, ύψος 2.11 μ., πρόκειται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, την ερχόμενη Τρίτη 14 του μηνός και με σκοπό να βοηθήσει την ΕΝΠ στην φάση των play-offs του Πρωταθλήματος και φυσικά στο final four του Κυπέλλου!

Εμείς λοιπόν, να καλωσορίσουμε τον Morris στην οικογένεια της ΕΝΠ και να του ευχηθούμε να βοηθήσει την ομάδα τόσο, όσο χρειάζεται για να συνεχίσει να γράφει ιστορία…!

Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού τιμ να ενισχύσει την ομάδα, αφού πραγματικά, μετά τη φετινή απίστευτη πορεία, της αξίζει να διεκδικήσει το καλύτερο μέχρι τέλους και η προσθήκη ενός ακόμη ξένου (ως αντικαταστάτη), φανερώνει πόσο πολύ πιστεύουν όλοι στην ομάδα!
Το μόνο που απομένει πλέον…. είναι η στήριξη όλων μας προς την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ