aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ενδιαφέρον ματς στον Στρόβολο

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με μια αναμέτρηση συνεχίζεται σήμερα η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας. Ο Κεραυνός υποδέχεται το Παραλίμνι στο «Κώστας Παπαέλληνας» (18:00), παιχνίδι στο οποίο ο στόχος της νίκης θα αποτελέσει για τους ερυθροκίτρινους ένα ακόμη βήμα για την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Από την άλλη όμως, η ομάδα του Παραλιμνίου θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνει στον στόχο της εξασφάλισης θέσης στην 4αδα.

Δεδομένου όμως ότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαίρετη αγωνιστική κατάσταση και θα έχουν και την έδρα με το μέρος τους, αυτό τους καθιστά ως φαβορί για τη νίκη. Οι ερυθροκίτρινοι έχουν μόλις μία ήττα σε δεκατρείς αγώνες και αυτή προήλθε εντός έδρας από τον σημερινό αντίπαλό τους.

Η ομάδα του Στροβόλου σίγουρα δεν επιθυμεί να επαναληφθεί το σενάριο της 2ης αγωνιστικής και θέλει να πάρει «εκδίκηση» απέναντι στους βυσσινί που απέδειξαν πολλές φορές ότι είναι ικανοί για εκπλήξεις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ