aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένας «δικός» μας στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Βόβορας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ και πλέον συνεχίζει ως βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ήρθε στον ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Νοέμβριο, ως όνομα, αφού είχε προϋπηρεσία στον ΠΑΟ ως βοηθός προπονητής. Ο Βόβορας ανάλαβε τον ΑΠΟΕΛ αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Γιανναρά, μετά την ήττα των γαλαζοκίτρινων από τον Απόλλωνα στο Λευκόθεο.

Ο Βόβορας βρήκε μια ομάδα χωρίς ρόλους, αποσυντονισμένη και έξω από τους στόχους της. Με το πέρας του χρόνου, ο πρώην πράσινος πρόσθεσε στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ τις δικές του πινελιές.

Με μπόλικη δουλειά κυρίως στο τακτικό κομμάτι και με δύο αλλαγές στους ξένους (Εζιοκβού και Χιθ αντικατέστησαν Στάνλεϊ και Τέρνερ αντίστοιχα), παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο που πάλευε και δεν τα παρατούσε ποτέ.

Έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στους Κύπριους (Παντούρη, Κούννα, Σιζόπουλο) και οδήγησε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στους τελικούς, κερδίζοντας την ομάδα του Κεραυνού με μειονέκτημα έδρας, ενώ κατάκτησε το κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ.

Φεύγει από το νησί όντας επιτυχημένος, αφού κατάφερε σε λίγο χρόνο να δώσει διαπιστευτήρια μεγάλου προπονητή για τα δικά μας δεδομένα. Θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές που δούλεψαν στη Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ