aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΝΑΔ: Οι… γάτες αναζητούνται!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου στα χρόνια ύπαρξης της, αποτελεί ένα από τα πλέον αναπόσπαστα κομμάτια της ιστορίας της κυπριακής καλαθόσφαιρα. Παρότι οι κυανόλευκοι κατάφεραν μόλις δύο φορές να φθάσουν στην κατάκτηση του τίτλου (1969 και 1990), δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα «κομμάτια» του καλαθοσφαιρικού μας στερεώματος.

Δυστυχώς, όμως, για την κυανόλευκη ομάδα, η σεζόν που πέρασε, τη βρήκε και πάλι στη Β’ κατηγορία και όπως όλα δείχνουν, εκεί θα βρίσκεται και κατά την επόμενη. Είναι, όμως, σίγουρο ότι (και) στον Άγιο Δομέτιο υπάρχουν πολλά ταλέντα, που αν αξιοποιηθούν όπως πρέπει, τότε και αυτά θα αποτελέσουν μιαν ανάλογη συνέχεια των σπουδαίων άσων του παρελθόντος που αναδείχθηκαν από αυτήν την ομάδα.

Κάπου εδώ, όμως, η μπάλα βρίσκεται στους ανθρώπους της ομάδας, που πρέπει να συνεχίσουν ή και να εντείνουν τις προσπάθειες τους, ούτως ώστε η ΕΝΑΔ να ξαναπάρει τη θέση που της αξίζει στον καλαθοσφαιρικό μας χάρτη και σίγουρα η θέση αυτή, δεν είναι στη Β’ κατηγορία.  Εν κατακλείδι, η ΕΝΑΔ δεν είναι… μόνη στη «λίστα» των ομάδων που ιστορικά έπρεπε να είναι πιο πάνω από εκεί που είναι τώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ