aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ελάτε να μας στηρίξετε»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Για το παιχνίδι κόντρα στη Ρωσική Άφτοντορ Σαράτοφ, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού Σάιμον Μιχαήλ, ο οποίος κάλεσε μάλιστα τον μπασκετικό κόσμο της Κύπρου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του για να τους στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουν.

«Είναι η πρώτη φάση σε μια μεγάλη διοργάνωση της καλαθόσφαιρας. Το Τσάμπιονς Λιγκ της καλαθόσφαιρας είναι κάτι παρόμοιο με αυτό του ποδοσφαίρου. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, όμως αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς και ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι κόντρα στη Ρωσική Άφτοντορ Σαράτοφ: «Δεν είμαστε το φαβορί, φυσικά η φιλοσοφία μας είναι να παρουσιαστούμε αμυντικογενείς. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο και βρεθούμε σε καλή μέρα επιθετικά, μπορούμε για την έκπληξη. Θέλουμε να ελέγξουμε τον γρήγορο ρυθμό της αντίπαλης ομάδας για να κερδίσουμε ότι μπορούμε. Θα πρέπει να δούμε πως θα τελειώσει αυτό το παιχνίδι και μετά να δούμε τον επαναληπτικό».

Σε ποιο στάδιο είναι έτοιμος ο Κεραυνός: «Λόγω του χρόνου που είχαμε μπροστά μας, μόνο δύο φιλικά δώσαμε και με τους νέους παίκτες που ήρθαν, είμαστε έτοιμοι στο 70%».

Κλείνοντας έκανε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο στην Κύπρο που αγαπά την καλαθόσφαιρα, να βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια του Κεραυνού, για να μπορέσει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Ακόμη κι αν δεν είστε με τον Κεραυνό, ελάτε στο γήπεδο να στηρίξετε μια Κυπριακή ομάδα για να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια μας».

**Σήμερα στις 18:00 στο «Κώστας Παπαέλληνας», θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Κεραυνού με την Άφτοντορ Σαράτοφ, για την πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ καλαθόσφαιρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ