aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκανε δικιά του και την Κασάπη!

Νέα μεταγραφή για Στυλιανίδη! Ο Κεραυνός ανακοινώνει τη συμφωνία με τη διεθνή καλαθοσφαιρίστρια Ανδριάνα Κασάπη η οποία αγωνίζεται στην ομάδα του Ζήνωνα. Η Ανδριάνα συμμετείχε στις εθνικές ομάδες Κ16 & Κ18 ενώ τον Ιούλιο ήταν μέλος της νεοσύστατης Εθνικής Γυναικών όπου συμμετείχε στους ΑΜΚΕ 2017.

Η νέα μεταγραφή του Κεραυνού γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 2000, έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ο Χρίστος Στυλιανίδης συνεχίζει αθόρυβα τον προγραμματισμό της ομάδας γυναικών και δεν αποκλείεται μέχρι την πρώτη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου, να υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις! Ο Κεραυνός καλωσορίζει την καλαθοσφαιρίστρια στη μεγάλη οικογένεια του Στροβόλου και της εύχεται ότι καλύτερο για την περίοδο 2017-18.

Δηλώσεις παίκτριας: «Μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα του Ζήνωνα μου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξω περιβάλλον, κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Πιστεύω ότι το περιβάλλον στην ομάδα θα είναι οικείο λόγω του ότι γνωρίζω αρκετά κορίτσια από την Εθνική Γυναικών. Είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσω πολλά αυτή την χρονιά και με την βοήθεια των συμπαικτριών μου αλλά και του προπονητή μου Χρίστου Στυλιανίδη ελπίζω να προσφέρω ότι καλύτερο για τη νέα μου ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ