aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Είμαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες ευθύνες»

«Είμαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες ευθύνες»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όπως προαναφέραμε σε πρόσφατό μας ρεπορτάζ, η ΚΟΚ πήρε βαθμό που αγγίζει το άριστα, όσον αφορά τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών κάτω των 18 Γ’ κατηγορίας από τη διεθνή Ομοσπονδία! Αυτό είναι κάτι που μόνο θετικότατη αντανάκλαση αφήνει στον απόηχό της, η όλη διοργάνωση για ολάκερο το φάσμα του καλαθοσφαιρικού μας στερεώματος.

«Βάσει των μηνυμάτων που παίρνουμε από τη διεθνή Ομοσπονδία και πιο πολύ βάση της πεποίθησης που έχουμε αποκτήσει ως ΚΟΚ, όχι απλά πιστεύουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι για να αναλάβουμε ακόμη πιο σημαντικές διοργανώσεις», δήλωσε αρχικά στο «Goal» ο πρόεδρος επιτροπής Εθνικών ομάδων, Χάρης Νικολάου.

Και συνέχισε: «Ο κόσμος μάς έχει κρίνει θετικά, το ίδιο και οι φιλοξενούμενοί μας από τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών κάτω των 18, 3ης κατηγορίας. Με πιο απλά λόγια, ναι, είμαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες ευθύνες και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι περιμένουμε την ανάλογη πρόκληση (με την καλή έννοια) από πλευράς διεθνούς Ομοσπονδίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ