aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ Κύπρου«Είμαστε ακόμη στο 60% μας, θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Είμαστε ακόμη στο 60% μας, θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Την Μπάκεν Μπέαρς θα αντιμετωπίσει απόψε ο Κεραυνός Στροβόλου στον πρώτο αγώνα για τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ (Κώστας Παπαέλληνας, 19:00). Οι ερυθροκίτρινοι έχουν ως στόχο την καλή εμφάνιση, ωστόσο αναγνωρίζουν έχουν απέναντι τους ένα δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η πρωταθλήτρια Δανίας.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερη είσοδος στο Κεραυνός – Μπάκεν

Με αφορμή λοιπόν τον αποψινό αγώνα, η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, επικοινώνησε με τον πόιντ γκαρντ του Κεραυνού, Άρη Κορονίδη με σκοπό να μας μιλήσει για τον αποψινό αγώνα των πρωταθλητών μας και την προσπάθεια που θα κάνουν με σκοπό να περάσουν στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο εκ των αρχηγών του Κεραυνού αρχικά ανέφερε: «Είναι μία νέα αρχή, έχουμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ μας και δεν είμαστε ακόμη έτοιμη στον βαθμό που θα θέλαμε, καθώς δεν έχει αρκετό καιρό που αρχίσαμε την προετοιμασία μας, η ομάδα βρίσκεται ακόμα στο 60% της».

Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θα παλέψουμε σίγουρα το παιχνίδι αλλά η Μπάκεν είναι μία καλή ομάδα και πιστεύω ότι αναλόγως πως θα πάει το πρώτο παιχνίδι θα δούμε εάν μπορούμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Δεν είναι καλύτερη από εμάς, αλλά είναι πιο έτοιμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ