aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δύο παιχνίδια Τετάρτη, ένα Πέμπτη

Την Τετάρτη 28/12 και την Πέμπτη 29/12 θα πραγματοποιηθεί η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ανδρών. Δύο αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη και ένας την Πέμπτη, με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι να μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ (ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12 – 19:00)

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Κεραυνός θα υποδεχτεί στο «Κώστας Παπαέλληνας» τον Απόλλωνα, που βρίσκεται στην 6η θέση, όπου ισοβαθμεί με την ΕΘΑ που είναι μία θέση πιο πάνω, έχοντας από 10 βαθμούς. Οι δύο ομάδες θέλουν για τους δικούς τους λόγους τη νίκη, σε ένα παιχνίδι όπου ο Κεραυνός φαντάζει ως το φαβορί για τη νίκη. Από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση.

ΑΕΚ – ΕΘΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12 – 19:00)

Στη Λάρνακα η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο «Κίτιον» την ΕΘΑ. Οι κιτρινοπράσινοι βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς (ένα λιγότερο από τον πρωτοπόρο Κεραυνό) ενώ η ΕΘΑ είναι στην 5η θέση με 10 βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλωνας που είναι στην 6η θέση. Η ΑΕΚ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ενώ η ΕΘΑ που σε αρκετά παιχνίδια φέτος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για την έκπληξη.

ΕΝΩΣΗΑΠΟΕΛ (LIVE STREAMING – ΠΕΜΠΤΗ 29/12 – 19:00)

Ο τρίτος και τελευταίος χρονικά αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/12 στις 19:00, στην «Τεχνική Σχολή Αυγόρου», με την Ένωση να υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ μέσω live streaming στο www.basketball.org.cy, σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Παραλιμνίου μία θέση πιο κάτω με 11 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα για να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ