aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δύο ματς στη Λευκωσία

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει αύριο η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του καλαθοσφαιρικού Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών. Ο πρώτος χρονικά αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και το Παραλίμνι (17:00) και θα μεταδοθεί με live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ.

Η ομάδα της Λευκωσίας θέλει τη νίκη για να φτάσει στη βαθμολογία τους βυσσινί και να πλησιάσει στις πιο ψηλές θέσεις, ενώ παράλληλα οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική τους φετινή πορεία με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Συνεπώς το ματς αναμένεται να είναι αρκετά συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για το ροζ φύλλο αγώνα.

Λίγες ώρες αργότερα (19:30), η ΕΘΑ θα φιλοξενήσει στο «Ελευθερία» την Πετρολίνα ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για τους δικούς τους λόγους.

Από τη μία, οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ, από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για να παραμείνουν στην κορυφή, όπου αυτή τη στιγμή συγκατοικούν με τον Κεραυνό και το Παραλίμνι.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει αύριο στη Λεμεσό, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Κεραυνό. Θυμίζουμε πως η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις γύρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ