aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δύο ματς σήμερα, τ’ άλλα δύο αύριο

Με τέσσερις αναμετρήσεις, οι οποίες αναμένεται να είναι συναρπαστικές θα πραγματοποιηθεί η 13η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Σήμερα θα έχουμε δύο παιχνίδια, με το παραδοσιακό ντέρμπι της κυπριακής καλαθόσφαιρας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και ΕΚΑ ΑΕΛ στο Λευκόθεο (16:00) να κλέβει την παράσταση.

Η ομάδα της Λευκωσίας, η οποία είναι σε εξαιρετική ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την 9η της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Λεμεσού, που προέρχεται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της ΕΘΑ, θα προσπαθήσει να φύγει νικήτρια από τη Λευκωσία.

Επίσης, σήμερα το Κίτιον (17:00) η Πετρολίνα ΑΕΚ υποδέχεται την Ομόνοια. Οι γηπεδούχοι φαντάζουν ως το φαβορί για τη νίκη, όμως στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε δει αρκετές εκπλήξεις και η Ομόνοια πάει στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος. Αύριο θα γίνουν τα ματς ΕΘΑ-Απόλλων και ΕΝΠ – Κεραυνός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ