aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου: «Το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να παραιτηθείς»

Δημητρίου: «Το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να παραιτηθείς»

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΟΚ, Λούης Δημητρίου τα βάζει με τον Γιώργο Σφικτό και τον καλεί να παραιτηθεί από την θέση του ως πρόεδρος της προώθησης γυναικείας καλαθόσφαιρας, καθώς θεωρεί ότι οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με την θέση που κατέχει στην ομοσπονδία.

Αναλυτικά: «Είδαμε κάποιες δηλώσεις του Γιώργου Σφικτού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που απευθύνονται στον πρόεδρο Αντρέα Λευκαρίτη οι οποίες δεν συνάδουν με την θέση που κατέχει στην Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας ως πρόεδρος προώθησης γυναικείας καλαθόσφαιρας. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να παραιτηθείς από την θέση του προέδρου. Τον λόγο δεν θα στον πω εγώ ας σου τον πούνε άλλοι. Δεν θα ασχοληθώ με το τι είπε και δεν είπε δεν αξίζει σχολιασμού αλλά αν θέλει να μιλά χωρίς κόστος ας παραμείνει μόνο οπαδός του σωματείου του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ