aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δημητρίου: «Μας χαροποιεί η απόφαση της ΕΘΑ»!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Για την ΚΟΚ, ήταν ένα μεγάλο άγχος –χωρίς υπερβολή- η ποσότητα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Άλλωστε, αυτό ήταν κάτι παραπάνω και από φανερό, μέσα από τις προσπάθειες που κράτησαν όλο σχεδόν το καλοκαίρι, με προσεγγίσεις σε ομάδες, των κατωτέρων κατηγοριών, για να προβιβασθούν στην πρώτη κατηγορία.

Η προ δυο περίπου μηνών, απόφαση της ΕΘΑ να μη συμμετάσχει, θα λέγαμε ότι… φόρτωσε με ένα επιπλέον άγχος την ΚΟΚ. Όμως, τέλος καλό, όλα καλά και για τις δυο πλευρές. Η ομάδα της Έγκωμης, γνωστοποίησε πρόσφατα την αλλαγή της αρχικής της απόφασης και έτσι, θα μετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Για το γεγονός αυτό, μιλήσαμε με τον πρόεδρο της ΚΟΚ, Λούη Δημητρίου που μας ανέφερε τα εξής για την απόφαση των κιτρινόμαυρων: «Η ΕΘΑ, είναι μια ιστορική ομάδα και θα ήταν κρίμα και για την ίδια και όχι μόνο για το άθλημα, να μη μετείχε στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας».

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ κατέληξε με τα παρακάτω: «Είναι με χαρά που δεχθήκαμε την απόφαση της ομάδας αυτής. Είναι μια απόφαση την οποία χαιρετίζουμε. Η ΕΘΑ, όπως και τα άλλα σωματεία, θα έχουν κάθε στήριξη που μπορεί να προσφέρει η Ομοσπονδία και όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε για την πρόοδο του αθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ