aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δημητρίου: «Η καλαθόσφαιρα εκεί που της αξίζει»

Πρόκειται για την  πιο σημαντική εκ των διοργανώσεων που τελούν υπό την ευθύνη της ΚΟΚ, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τον πρόεδρο, Λούη Δημητρίου, να μας πει αν η Ομοσπονδία έμεινε ευχαριστημένη.

«Ήταν μία σεζόν, η οποία κύλησε χωρίς πολλά παρατράγουδα και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μας αφήνει ευχαριστημένους. Εκ του αποτελέσματος, φάνηκε ότι οι προσπάθειες της ΚΟΚ, σε συνεργασία με τα σωματεία, αλλά και με την Αστυνομία, έπιασαν τόπο από τη στιγμή που δεν είχαμε αρκετά επεισόδια», τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα ήταν αυτό με τους πέντε ξένους. Μας αφήνει ευχαριστημένους το γεγονός ότι οι Κύπριοι καλαθοσφαιριστές πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και μάλιστα σε σημαντικά παιχνίδια».

Όσον αφορά στην προβολή του αθλήματος, ο κ. Δημητρίου, ανέφερε: «Πιστεύουμε ότι το άθλημα προβλήθηκε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Είδαμε ότι ανέβηκε στην εκτίμηση του φίλαθλου κοινού και αυτό είναι κάτι που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες, που σαν τελικό στόχο έχουν την επαναφορά της καλαθόσφαιρας εκεί που του αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ