aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δηλώσεις «Λίβα» και Άγγελου για την κλήρωση…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πολύ δύσκολη κλήρωση… Με «ένα στόμα», τόσο ο προπονητής του Κεραυνού, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, όσο και ο διευθυντής της ερυθροκίτρινης ομάδας Άγγελος Παπαδημητρίου, με αυτόν τον χαρακτηρισμό έκαναν δεκτό το αποτέλεσμα της κλήρωσης με τη Σαράτοφ Ρωσίας για την προκριματική φάση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των πρωταθλητών Χριστόφορος Λειβαδιώτης ανέφερε: «Η επιστροφή της ομάδας μας στην Ευρώπη, μετά από πέντε χρόνια, συνδυάστηκε με μιαν πολύ δύσκολη κλήρωση. Η Σαράτοφ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που εκπροσωπεί μιαν από τις καλύτερες σχολές στην Ευρώπη, τη Ρωσική. Έχει έναν προπονητή με καλό όνομα στην Ευρώπη, τον Ιταλό Ανδρέα Μασόν, αλλά εμείς θα κάνουμε το παν, για να φανούμε ανταγωνιστικοί, απολαμβάνοντας την επιστροφή μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Παπαδημητρίου, υπογράμμισε τα εξής: «Όλοι γνωρίζουν ότι η Ρωσική καλαθόσφαιρα, είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη και επομένως, το αποτέλεσμα της κλήρωσης με τη Σαράτοφ είναι πολύ δύσκολο για μας. Η αντίπαλος μας, έχει πολύ ψηλές προσδοκίες στη διοργάνωση καθώς στοχεύει να φθάσει μέχρι το τέλος της! Ωστόσο εμείς, σαν Κεραυνός θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, προετοιμαζόμενοι όσο καλύτερα γίνεται για τα παιχνίδια αυτά και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό σαν ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ