aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧριστίνα Παπαδοπούλου: «Ήταν ένα όνειρο ζωής»

Χριστίνα Παπαδοπούλου: «Ήταν ένα όνειρο ζωής»

Τη Χριστίνα Παπαδοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από την πολυετή πορεία της στον χώρο της κυπριακής καλαθόσφαιρας, με συμμετοχή σε αρκετές ομάδες, αλλά και στην εθνική μας. Τη φετινή σεζόν πήρε την απόφαση να παραμείνει εκτός γηπέδων, αφού εκπληρώνει ένα όνειρο ζωής, ανεβάζοντας με τον κ. Γιώργο Τσιάκκα τη δική της θεατρική παράσταση που έχει κάνει πρεμιέρα τις προηγούμενες ημέρες.

Η ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης επικοινώνησε με τη Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην απόφαση της να μείνει εκτός γηπέδων, για το επόμενο διάστημα: «Είναι αλήθεια πως το μπάσκετ θα μου λείψει, όμως είμαι πολύ χαρούμενη που ανεβάζουμε αυτή τη θεατρική παράσταση. Είναι ένα όνειρο ζωής, το οποίο ήθελα να εκπληρώσω εδώ και αρκετό καιρό. Για κανένα άλλο λόγο δεν θα έμενα μακριά από την καλαθόσφαιρα. Όμως, μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω μαζί με παιδιά, με θέματα που αφορούν τη δουλειά μου ως διαιτολόγος – κλινική διατροφολόγος, συνδυάζοντάς τα με το θέατρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κ. Γιώργο Τσιάκκα και την κα. Χριστίνα Παυλίδου που αγκάλιασαν την ιδέα μου και αυτή εξελίχθηκε σε μια υπέροχη και εκπαιδευτική παράσταση για τα μικρά παιδιά, η οποία, βεβαίως, περιλαμβάνει και αρκετή καλαθόσφαιρα».

Όσο για τα μηνύματα που θέλει να περάσει η παράσταση, ανέφερε: «Η παράσταση απευθύνεται τόσο σε μικρά παιδιά όσο και σε μεγάλους. Ιδιαίτερα οι μικροί μας φίλοι θα πάρουν πολλά μηνύματα για τη σωστή διατροφή και την άσκηση, ενώ ταυτόχρονα οι γονείς θα εκπαιδευτούν και αυτοί με τη σειρά τους, ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά τους να εφαρμόσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, συνδυάζοντας τη σωστή διατροφή και την άσκηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ