aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χρέος και τιμή στην ΕΘΑ!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Έχει γίνει πλέον θεσμός! Πρόκειται για το καθιερωμένο τουρνουά καλαθόσφαιρας που διοργανώνει η ΕΘΑ, στη μνήμη του κορυφαίου ίσως παράγοντα στην ιστορία της, του αείμνηστου Δημητράκη Χατζηνικολάου. Το τουρνουά των κιτρινόμαυρων, ανοίγει σήμερα τις πύλες του, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», με τη διεξαγωγή δυο αγώνων. Συγκεκριμένα, στις 17:00 θα γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό και στην ΈΝΠ, ενώ στις 19:30 θα αρχίσει το παιχνίδι ανάμεσα στη διοργανώτρια ΕΘΑ και στο ΑΠΟΕΛ.

Αύριο, στις 16:00 θα αρχίσει το παιχνίδι μεταξύ των δυο ηττημένων ομάδων της πρώτης μέρας, ενώ στις 18:30 θα διεξαχθεί αυτό ανάμεσα στους αντίστοιχους νικητές, εκ των οποίων η ομάδα που θα κερδίσει, θα κατακτήσει και το έπαθλο της διοργάνωσης. Εννοείται βέβαια ότι για τους προπονητές των τεσσάρων ομάδων (Γιώργος Μπιτζάνης, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, Αντώνης Κωνσταντινίδης και Νικόλας Παπαδόπουλος), θα είναι μια καλή ευκαιρία για νέες δοκιμές παικτών και σχημάτων.

Για τη διοργάνωση αυτή, μίλησε στο «Goal» ο πρόεδρος της ΕΘΑ, Πανίκος Κωνσταντίνου: «Το αγωνιστικό ενδιαφέρον του τουρνουά, είναι κάτι το δεδομένο. Για εμάς όμως εδώ στην ΕΘΑ, υπάρχει ένα μόνιμο αίσθημα χρέους και τιμής στη μνήμη του αείμνηστου Δημητράκη Χ” Νικολάου. Ήταν εκ των πρωτοστατών άνθισης της καλαθόσφαιρας στο σωματείο μας, αλλά και γενικότερα στον τόπο, μιας και είχε διατελέσει και γενικός γραμματέας στην ΚΟΚ. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα εκ μέρους και του διοικητικού συμβουλίου, να ευχαριστήσω για μιαν ακόμη φορά την οικογένεια του Χ” Νικολάου, που πάντοτε στηρίζει ποικιλοτρόπως το σωματείο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ