aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΧωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο με Βενεζουέλα η Ελλάδα

Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο με Βενεζουέλα η Ελλάδα

Δίχως το μεγάλο της αστέρι, Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα αντιμετωπίσει στο τουρνουά «Άτλας» την Βενεζουέλα η Εθνική Ελλάδα (14:30). Ο MVP της regular season του ΝΒΑ έχει έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ η απουσία του για προληπτικούς λόγους.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Κώστας Παπανικολάου (ενοχλήσεις στο γόνατο), Θανάσης Αντετοκούνμπο (διάταση στην ποδοκνημική) και Αντώνης Κόνιαρης (φαρυγγίτιδα), των οποίων η συμμετοχή θα αποφασιστεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ: Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών στον τελικό του τουρνουά που συμμετέχει στην πόλη Σουτσόου με αντίπαλο την Βενεζουέλα (14.30).  Ο Αντετοκούνμπο παρουσίασε έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και ο Κώστας Παπανικολάου με ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την διάταση στην ποδοκνημική που υπέστη στον αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία και ο Αντώνης Κόνιαρης ο οποίος απείχε από αυτόν τον αγώνα λόγω φαρυγγίτιδας.  Οι τρεις παίκτες θα είναι στην διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ