aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧ. Παπαδοπούλου: «Να κλείσουμε τη σεζόν με τίτλο»

Χ. Παπαδοπούλου: «Να κλείσουμε τη σεζόν με τίτλο»

Η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ αποτελεί μέχρι στιγμής την θετική έκπληξη του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών. Με την νίκη της κόντρα στην περσινή νταμπλούχο, C2S ΑΕΛ, απέδειξε πως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά για την ομάδα του Αγίου Δομετίου.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΟΚ επικοινώνησε με την εκ των αρχηγών της ΕΝΑΔ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για την πορεία της ομάδας της, για την νίκη απέναντι στην ΑΕΛ, το προσεχές ντέρμπι με τον Κεραυνό αλλά και τους στόχους της ίδιας και της ομάδας της.

Για την πορεία της ΕΝΑΔ μέχρι στιγμής: «Μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας μου είναι πάρα πολύ καλή. Μετά από τον Δεκέμβριο έχουμε δυναμώσει αρκετά, με τις καινούργιες προσθήκες που ήρθαν στην ομάδα. Τόσο η ένταξη της ξένης μας, όσο και οι προσθήκες της Στέλλας Θεοδοσίου όσο και της Σόνιας Παπαδοπούλου βοήθησαν να ανέβουμε επίπεδο. Σίγουρα τα αποτελέσματα είναι καλύτερα από πριν, κάτι που δείχνει και την αγωνιστική μας άνοδο. Η ομάδα μου είναι πολύ δεμένη και το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια. Λόγω εμπειρίας, μπορώ να πω πως το θετικό κλίμα είναι κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο για να δέσει μία ομάδα και να έρθουν οι νίκες».

Για την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος και την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ: «Για εμάς μπορώ να πω πως δεν ήταν έκπληξη. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και ο στόχος μας από πριν ήταν η νίκη. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, όμως είχαμε ετοιμαστεί κατάλληλα και δίκαια πήραμε την νίκη. Θέλω να πιστεύω πως η πορεία της ΕΝΑΔ θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και στις επόμενες υποχρεώσεις που έχουμε. Τόσο στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Πιστεύω πως μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες και θα δούμε μερικά δυνατά ντέρμπι στην συνέχεια».

Για το ντέρμπι με τον Κεραυνό: «Ο Κεραυνός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που είναι άλλωστε την 1η θέση της βαθμολογίας. Έχουμε ηττηθεί δύο φορές φέτος από τον Κεραυνό, όμως η ΕΝΑΔ ήταν ελλιπής, σε σχέση με τώρα. Ελπίζουμε πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι, και είμαι σίγουρη πως και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα ευχαριστηθεί από το θέαμα που θα δει. Και η καλύτερη ομάδα να φύγει με την νίκη από το γήπεδο. Μπορεί ο Κεραυνός να είναι μία πιο έμπειρη ομάδα, όμως η ομάδα μου προετοιμάζεται κατάλληλα για τον αγώνα».

Για τους στόχους της ΕΝΑΔ φέτος αλλά και της ίδιας: «Αρχικά ο στόχος της ΕΝΑΔ ήταν να μπούμε στην τετράδα, κάτι το οποίο το καταφέραμε. Πλέον αφού έχουμε εξασφαλίσει μία θέση στην τετράδα, ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ήδη στον θεσμό του κυπέλλου, όπως έχουν τα δεδομένα, οι πιθανότητες είναι υπέρ μας για να προκριθούμε στον τελικό. Ελπίζουμε πως εάν θα εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στον τελικό, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε στο τέλος την κατάκτηση του τίτλου με όποια ομάδα και να αντιμετωπίσουμε. Από εκεί και πέρα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Όσο αφορά στον δικό μου στόχο, είναι να κλείσω την φετινή χρονιά με την κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου, ή γιατί όχι και με τους δύο. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στην ομάδα μου. Πρέπει να κρατήσουμε την θετική ενέργεια και να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, και είμαι σίγουρη πως η ΕΝΑΔ μπορεί να πετύχει αρκετά πράγματα φέτος. Επίσης να καλέσω τον κόσμο του Αγίου Δομετίου να στηρίξει την ΕΝΑΔ, που το έχει πραγματικά ανάγκη. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ΕΝΑΔ, την Επιτροπή που ανάλαβε να στηρίξει το γυναικείο τμήμα, στους γονείς των νεαρών αθλητριών που μας βοηθάνε πάρα πολύ και στους φίλους της ομάδας μας που είναι συνεχώς δίπλα μας. Χωρίς την δική τους βοήθεια, δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και όλες τις αθλήτριες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ