aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ: Κρίνεται το καρέ των πλέι οφ

Με τρεις αγώνες, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, ολοκληρώνεται η β’ φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League. Από τα αποτελέσματα θα ξεκαθαρίσουν οι τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν την πορεία τους στα play offs της διοργάνωσης.

Κεραυνός και Πετρολίνα ΑΕΚ ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική έκλεισαν θέση για την επόμενη φάση έχοντας τις δύο πρώτες θέσεις αντίστοιχα και έτσι απομένουν άλλες δύο εκκρεμότητες.

Θέση στα ημιτελικά έχει και η Remedica ΕΝΠ που ανάλογα από τα αποτελέσματα των αγώνων θα κριθεί εάν θα πάει ως 3η ή ως 4η. Οι «βυσσινί» εάν ισοβαθμήσουν με τον Απόλλωνα Century 21 θα είναι τρίτοι, ενώ αν έχουν τους ίδιους βαθμούς με τον ΑΠΟΕΛ τότε περνούν ως τέταρτοι.

Στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας, που θα προκύψει σε ενδεχόμενο ήττας της Remedica ΕΝΠ και παράλληλα νίκη των Απόλλων Century 21 και ΑΠΟΕΛ, τότε εκτός τετράδας μένει η ομάδα της Λεμεσού. Ουσιαστικά, ο Απόλλωνας θέλει δική του νίκη και παράλληλα να χάσει ο ΑΠΟΕΛ για να βρεθεί στην τελική τετράδα.

Απόλλων Century 21- ΕΑΣ Ομόνοια

Τετάρτη 17 Μαρτίου – 19:00 / «Απόλλων Αρένα» / CBF TV

Απόλλων Century 21 και ΕΑΣ Ομόνοια βρίσκονται στην πέμπτη και έκτη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει βαθμολογικές ελπίδες για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα. Οι «γαλάζιοι» σε 20 αγώνες μετρούν 11 νίκες και 9 ήττες, ενώ οι «πράσινοι». Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλων και την Ομόνοια θα μεταδοθεί ζωντανά από την διαδικτυακή πλατφόρμα CBF TV.

Remedica ΕΝΠ-Πετρολίνα ΑΕΚ

Τετάρτη 17 Μαρτίου – 19:00 / «Αίθουσα Παραλιμνίου»

Οι δύο ομάδες έχουν κλειστή θέση για την επόμενη φάση, απλά απομένει να ξεκαθαρίσει η θέση της Remedica ΕΝΠ με το τέλος β’ φάσης, είτε ως 3η είτε ως 4η. Στα προηγούμενα 20 παιχνίδια η ομάδα του Παραλιμνίου πήρε 12 νίκες και ηττήθηκε οκτώ φορές. Από την άλλη η ΑΕΚ, που προ ημερών πανηγύρισε τον τίτλο στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League κερδίζοντας τον Κεραυνό, μετρά στο πρωτάθλημα 15 νίκες και 5 ήττες.

ΑΠΟΕΛ-Κεραυνός

Τετάρτη 17 Μαρτίου – 19:00 / Λευκόθεο / CBF TV

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Κεραυνό, θέλοντας το ροζ φύλλο για να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι «ερυθροκίτρινοι» πέρασαν στην τετράδα ως πρώτοι ό,τι και να γίνει σε αυτή την αγωνιστική. Η ομάδα του Στροβόλου έχει απολογισμό 17 νίκες και τρεις ήττες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν 11 νίκες και 9 ήττες. Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Κεραυνό θα μεταδοθεί ζωντανά από την διαδικτυακή πλατφόρμα CBF TV.

Προσφορά CBF TV μέχρι τις 19 Μαρτίου 2021

Η συνδρομητική πλατφόρμα της ΚΟΚ, το CBF TV, θα διαθέτει το ετήσιο πακέτο συνδρομής σε προσφορά στα 29.99 ευρώ μέχρι την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2021. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους φίλους του Κυπριακού μπάσκετ να παρακολουθήσουν όλη την καλαθοσφαιρική δράση για τους επόμενους 12 μήνες, με ένα μηνιαίο κόστος στα 2,49 ευρώ τον μήνα. Μπορείτε να βρείτε τα πακέτα συνδρομής εδώ: https://www.cbftv.net/en-int/page/pricing-and-faq

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ