aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ: Επαναρχίζει η δράση στην ΟΠΑΠ Basket League

Στη δράση επιστρέφει η ΟΠΑΠ Basket League, μετά τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα σε Αλβανία και Πορτογαλία. Τρεις αγώνες θα γίνουν για την 20η αγωνιστική στο γκρουπ του πρωταθλήματος, ενώ θα γίνει και η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία.

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Century 21

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου – 17:00 / Λευκόθεο / CBF TV – Live Streaming

Η αυλαία θα ανοίξει στο Λευκόθεο, όπου ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 8 νίκες και εννέα ήττες. Οι «γαλάζιοι» με 11 ροζ φύλλα φιγουράρουν στη 3η θέση με 28 βαθμούς. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την συνδρομητική ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.cbftv.net.

Κεραυνός-Πετρολίνα ΑΕΚ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου – 17:30 / Στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» / Cytavision

To ντέρμπι κορυφής θα γίνει στο Στρόβολο, όπου ο πρωτοπόρος Κεραυνός θα παίξει απέναντι στη δεύτερη Πετρολίνα ΑΕΚ. Οι «ερυθροκίτρινοι» έχουν 31 βαθμούς με απολογισμό 14 νίκες και τρεις ήττες, ενώ ακολουθεί η ομάδα της Λάρνακας με 30 βαθμούς, μετά από 13 νίκες και τέσσερις ήττες. Το παιχνίδι θα προβληθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

ΕΑΣ Ομόνοια-Remedica ENΠ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου – 18:00 / Κλειστό Αγίου Δομετίου

Στον Άγιο Δομέτιο θα γίνει το τρίτο παιχνίδι του γκρουπ του πρωταθλήματος. Η ΕΑΣ Ομόνοια θα αγωνιστεί απέναντι στην Remedica ΕΝΠ. Η ομάδα της Λευκωσίας είναι στο έκτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, καταγράφοντας οκτώ νίκες και εννέα ισοπαλίες. Από την άλλη οι βυσσινί είναι στην τέταρτη θέση, ισόβαθμοι με τον Απόλλωνα Century 21 στους 28 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 11 νίκες και έξι ήττες.

ΕΘΑ-ΑΕΛ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου – 19:30 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

Το αγωνιστικό διήμερο θα κλείσει με τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις ομάδες που θα παίξουν για την παραμονή τους στην ΟΠΑΠ Basket League. Σύμφωνα με την προκήρυξη, η ομάδα η οποία θα συμπληρώσει δύο νίκες έναντι του αντιπάλου κατακτά την 8η θέση και παραμένει στην κατηγορία και η ομάδα η οποία ηττήθηκε, κατακτά την 9η θέση και υποβιβάζεται αυτόματα στην Β1 Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ