aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΜπαρτζώκας: «Αυτήν τη στιγμή προσπαθούμε να επιβιώσουμε - Πάντα ζητούμενο η νίκη στον Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Αυτήν τη στιγμή προσπαθούμε να επιβιώσουμε – Πάντα ζητούμενο η νίκη στον Ολυμπιακό»

Ο… Γολγοθάς του Ολυμπιακού συνεχίζεται, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν κόντρα στην Αρμάνι (17/10, 21:15) τις υποχρεώσεις τους για τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

Η χρονιά για τους Πειραιώτες ξεκίνησε με πολλαπλά προβλήματα τραυματισμών, κατάσταση την οποία δεν έχουν διευκολύνει τα συνεχόμενα παιχνίδια. Σε αυτό ακριβώς αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της ομάδας για Μιλάνο, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα δύσκολο διάστημα, κάνοντας όμως και νίκες σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα είμαστε λιγότερο φρέσκοι από το Μιλάνο, που είχε μόνο ένα παιχνίδι το Σάββατο αφού δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική με τη Μακάμπι. Να μην περιαυτολογήσουμε, εμείς πάντα έχουμε απαιτήσεις να κερδίζουμε το ματς, αλλά παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει χτιστεί για να πάει μακριά, έμπειρη με καλό ρόστερ. Πάντα είναι ξεχωριστή εμπειρία το “Φόρουμ”. Πρέπει να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά και να περάσει αυτό το διάστημα με τους τραυματισμούς. Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο τον οποίο θα τον έχουμε στη συνέχεια. Είμαστε σε μία διαδικασία που προσπαθούμε να επιβιώσουμε στα δύσκολα παιχνίδια.

Σε ομάδες με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, πάντα η νίκη είναι το ζητούμενο. Σιγά σιγά προσδοκούμε να βελτιωθούμε και αγωνιστικά. Είχαμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο, οι τραυματισμοί μας γύρισαν λίγο πίσω, ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και πιστεύουμε ότι όταν είμαστε όλοι θα είμαστε πραγματικά καλοί».

Για τον Μίροτιτς: Για τον Μίροτιτς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι παίκτης μεγάλης αξίας. Είναι καλός στα ριμπάουντ, κινείται με και χωρίς την μπάλα, αλλά όλοι οι παίκτες της Αρμάνι είναι καλοί. Έχει μεγάλο μέγεθος και μεγάλες δυνατότητες η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ