aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑυγουστιάτικο ντεμαράζ ανακοινώσεων για τα σούπερ κορίτσια του! (pics)

Αυγουστιάτικο ντεμαράζ ανακοινώσεων για τα σούπερ κορίτσια του! (pics)

Ντεμαράζ ανακοινώσεων από το γυναικείο τμήμα καλαθόσφαιρας του Κεραυνού κατά τον μήνα που διανύουμε. Αρχικά να αναφέρουμε πως η Μαργαρίτα Κουρσάρη (κεντρική φωτό) όπως ανακοινώθηκε πιο πρόσφατα, θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Κεραυνού και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018. «Ευχόμαστε στην καλαθοσφαιρίστρια καλή χρονιά και περισσότερες επιτυχίες με τα χρώματα του Κεραυνού», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Κεραυνός, όσον αφορά στις μετεγγραφές, απέκτησε τη Στέφανη Νικόλα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. «Καλωσορίζουμε την καλαθοσφαιρίστρια στην μεγάλη οικογένεια του Στροβόλου και της ευχόμαστε ότι καλύτερο με πολλές χαρές και επιτυχίες. Γεννήθηκε στη Λευκωσία και μεγάλωσε στον Άγιο Δομέτιο. Στα 15 της χρόνια ξεκίνησε με την ομάδα της ΕΝΑΔ τα πρώτα της καλαθοσφαιρικά βήματα. Με την επιστροφή της από τις σπουδές της στην Αγγλία όπου τέλειωσε Αθλητικές Επιστήμες & Προπονητική και Μεταπτυχιακό στην Παγκοσμιοποίηση και τον Αθλητισμό, συνέχισε να αγωνίζεται στην ΕΝΑΔ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια στον Απόλλωνα Λεμεσού. Εργάζεται ως συντονίστρια στoυς PeacePlayers International – Cyprus (Αμερικανικός καλαθοσφαιρικός – Μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Κύπρο)», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δηλώσεις παίκτριας: Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα ιστορικό σωματείο όπως τον Κεραυνό. Προσωπικά για μένα είναι μια καινούργια ομάδα και μια νέα αρχή ωστόσο πιστεύω ότι με τη βοήθεια τόσο των συμπαικτριών μου όσο και του προπονητή μου κ. Χρίστου Στυλιανίδη, να ενταχθώ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Γνωρίζω ότι ο στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση των κεκτημένων της περσινής χρονιάς και θέλω και εγώ με τη παρουσία μου να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια όσο το δυνατό καλύτερα μπορώ. Τελειώνοντας εύχομαι σε όλες τις ομάδες μια καινούργια αρχή με περισσότερο ανταγωνισμό καθώς επίσης και στην ομάδα ανδρών του Κεραυνού καλή επιτυχία τόσο στις Παγκύπριες όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Στέφανη Νικόλα

Στον Κεραυνό και στην ομάδα της καρδιάς της συνεχίζει και η αρχηγός του Κεραυνού Άντρια Πιτσιλλίδου η οποία συμφώνησε με τη διοίκηση του Κεραυνού για ανανέωση του συμβολαίου της και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-2018).

Δηλώσεις Αρχηγού: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που συνεχίζω στον Κεραυνό. Μετά την κατάκτηση των τριών τίτλων και το ωραίο κλίμα που δημιουργήθηκε στην ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και για τη νέα χρονιά με περισσότερο πάθος και μεγαλύτερη θέληση. Οι στόχοι της νέας χρονιάς φυσικά παραμένουν οι ίδιοι με την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί και τους τρείς τίτλους. Ελπίζουμε με τη νέα χρονιά και μετά από την επιτυχία κατάκτησης και των τριών εγχώριων τίτλων να έχουμε την ανάλογη στήριξη τόσο από τη διοίκηση του συλλόγου αλλά και από τους πιστούς μας οπαδούς, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια, για να τους χαρίσουμε νέες χαρές και καινούργιες επιτυχίες. Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με όσο το δυνατό περισσότερες ομάδες και παράλληλα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα των Ανδρών τόσο για τις Ευρωπαϊκές αλλά και εγχώριες διοργανώσεις».

Η Άντρια Πιτσιλλίδου

Η Άντρια Νικολάου συμφώνησε όπως παραμείνει κι αυτή στον Στρόβολο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Λεμεσιανή καλαθοσφαιρίστρια αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός της πόλης της με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ ωστόσο, με το που πάτησε το πόδι της στον Στρόβολο, το συνδύασε με την κατάκτηση των τριών τίτλων και έτσι η παραμονή της στον Σύλλογο ήταν η μεγάλη της επιθυμία.

Δηλώσεις παίκτριας: «Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα για να διεκδικήσω ξανά, με την φανέλα του Κεραυνού, όλους τους εγχώριους τίτλους. Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με περισσότερες ομάδες από πέρυσι  γι’ αυτό προσκαλούμε τον κόσμο να είναι όπως και κάθε χρόνο δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στην ανδρική μας ομάδα η οποία θα λάβει μέρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Η Άντρια Νικολάου

Στη διάθεση του Χρίστου Στυλιανίδη και για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι η Κωνσταντίνα Κονιάλη. «Της ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική της ζωή, ως σύζυγος και «rookie» μαμά και πολλές επιτυχίες και χαρές με τα χρώματα του Κεραυνού Στροβόλου».

Η Κωνσταντίνα Κονιάλη

Στον Κεραυνό και στην ομάδα που αγάπησε όσο καμία θα συνεχίσει και για τη νέα χρονιά η Χαρά Ρουσσάκη. Η Χαρά έχει πραγματοποιήσει πέρυσι ίσως την καλύτερη αγωνιστική της σαιζόν και η ανανέωση του συμβολαίου της με τους «treble crowners» χαροποίησε τόσο την ίδια όσο και τον Χρίστο Στυλιανίδη ο οποίος στηρίζεται πολύ τόσο στην εμπειρία της αλλά και στο ομαδικό της πνεύμα.

Δηλώσεις παίκτριας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ομάδα που αγαπώ. Οι στόχοι για τη νέα χρονιά παραμένουν οι ίδιοι αφού και φέτος θέλουμε να διεκδικήσουμε και τους τρείς τίτλους. Εύχομαι το πρωτάθλημα να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό έτσι ώστε εμείς αλλά και οι φίλοι της ομάδας να απολαύσουν ακόμη πιο ωραίους αγώνες τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα play-off. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ανδρική μας ομάδα τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση όπου θα λάβει μέρος».

Η Χαρά Ρουσσάκη

Παραμένει στον Στρόβολο και η Κρις Μερκούρη. Η καλαθοσφαιρίστρια από τη πόλη του Ζήνωνα συνεχίζει για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του Κεραυνού και έτσι ο Χρίστος Στυλιανίδης βλέπει με ικανοποίηση ένα μεγάλο ποσοστό από τις καλαθοσφαιρίστριες της πρωταθλήτριας ομάδας να παραμένουν στο ρόστερ. «Της ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική της ζωή, ως σύζυγος και μαμά και περισσότερες επιτυχίες και χαρές με τα χρώματα του Κεραυνού Στροβόλου», τονίζεται.

Η Κρις Μερκούρη

Ας πάμε και στα μη ευχάριστα, κάνοντας αναφορά στην Κούλλα Νικοδήμου η οποία ως γνωστόν ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ενεργό δράση και η απόφαση της είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η Κούλλα Νικοδήμου δήλωσε τα ακόλουθα στο www.keravnosbc.com: «Θέσαμε ψηλά τους στόχους φέτος. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που με έκανε να έρθω στον Στρόβολο. Ευχαριστώ τον κόουτς Στυλιανίδη που από την αρχή μου έδειξε να καταλάβω πως με ήθελε πραγματικά στην ομάδα ακόμη και για τη νέα σαιζόν! Θεωρώ πως ένας κύκλος πάντα πρέπει να κλείνει όμορφα και φέτος ήταν η ιδανική χρονιά. Θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να εκθρονίσουμε την ΑΕΛ μετά από 12 χρόνια κυριαρχίας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και πιστεύω το θέλαμε περισσότερο και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ενώ το κλίμα της ομάδας ήταν άψογο. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες τις συμπαίκτριες μου, οι πλείστες οι οποίες είναι πολύ καλές μου φίλες καθώς επίσης και στα άτομα που εργάστηκαν για εμάς και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας, Άρη και Χάρη, για την πολύτιμη τους βοήθεια και ιδιαίτερα στον Δρ.Χάρη Τύμβιο για την επιστημονική του υποστήριξη. Ευχαριστώ τον Γιώργο Σφικτό που ήταν δίπλα μας και μας στήριξε σε όλη τη χρονιά καθώς επίσης τον φωτογράφο μας ο οποίος αποθανάτισε πολλές μπασκετικές στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο μας κον Πάρι Παπαέλληνα ο οποίος για χρόνια κρατά ζωντανό το άθλημα και ήταν δίπλα μας ειδικά στους τελικούς και μας καθοδήγησε με τις πολύτιμες συμβουλές του. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα τμήματα του Κεραυνού για τη νέα σαιζόν».

Στη φωτογραφία η Νικοδήμου με τον πρόεδρο Πάρη Παπαέλληνα και τον κόουτς Στυλιανίδη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ