aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα ο Κεραυνός

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αντίστροφα μετράνε τον χρόνο στον Κεραυνό ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα είναι και η πιο απαιτητική των τελευταίων ετών, αφού η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα, με ταυτόχρονη διάκριση στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος, που το ρόστερ των ερυθροκίτρινων, είναι το πιο γεμάτο των τελευταίων ετών!

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και κατά την πρώτη της βδομάδα, αναμένεται όπως ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες που θα στελεχώσουν τον Κεραυνό της νέας σεζόν. Εν τω μεταξύ, στον Κεραυνό δεν έχει ακόμη γίνει κάποια σκέψη για τη διοργάνωση του (καθιερωμένου εδώ και τριάντα χρόνια) τουρνουά. Για το ζήτημα αυτό, αναμένονται οι πρώτες συζητήσεις με την επιστροφή του Άγγελου Παπαδημητρίου από το εξωτερικό.

Μιας όμως και ο λόγος είναι για τουρνουά, να αναφέρουμε ότι ο Κεραυνός θα μετάσχει σε διεθνή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου. Ακόμη δεν έχει ορισθεί το ποιες θα είναι οι άλλες ομάδες που θα δώσουν το παρών, αλλά το βέβαιο είναι ότι ο Λειβαδιώτης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ